EDITORIALE

Devotional – Un loc de odihna

„De aceea, fraţi sfinţi, care aveţi parte de chemarea cerească, aţintiţi-vă privirile la Apostolul şi Marele Preot al mărturisirii noastre, adică Isus, care a fost credincios Celui ce L-a rânduit, cum şi Moise a fost „credincios în toată casa lui Dumnezeu.” (Evrei 3: 1-2).

Cartea Evrei oferă un cuvânt puternic, vital pentru toți cei care sunt „părtași ai chemării cerești.“ Aceasta înseamnă că ai auzit atunci când cerul te-a chemat. Chiar și acum cerul strigă la un popor care este liber de materialismul și nechibzuința acestei lumi – creștini care se trezesc în fiecare dimineață și Îl aud pe Isus care îi cheamă. Ei privesc tot ceea ce îi înconjoară și strigă din interior: „Isuse, inima mea nu este aici, viitorul meu nu este aici! Nimic din lumea aceasta nu mă satisface. Tu singurul, Isuse, Tu ești viața mea!”

„ [Isus] a fost credincios Celui care L-a numit.” (Evrei 3:2) Credincioșia înseamnă simplu a crede că Dumnezeu își va păstra Cuvântul Său. În acest sens, trebuie „să păstrăm până la sfârșit încrederea nezguduită de la început” (Evrei 3:14).

Între timp, când încercările cresc și lupta devine mai intensă, te vei simți obosit. Zilnic ai un dușman care este afară, gata să te distrugă; el este mincinos și seducător. Isus a spus: „diavolul… de la început a fost ucigaş; şi nu stă în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbeşte din ale lui, căci este mincinos şi tatăl minciunii” (Ioan 8: 44).

Satana nu-și pierde timpul mințindu-i pe cei păcătoși; ei sunt deja deținuți prin înșelăciunea sa. Nu, ci el îi minte pe credincioșii ale căror inimi sunt încredințate Domnului. De fapt, Satana folosește minciunile sale cele mai subtile și convingătoare împotriva celor care sunt hotărâți să intre în odihna oferită de Dumnezeu.

--

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/11409-devotional-un-loc-de-odihna

 

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura