Contact

Bine ai venit pe CrestinTotal.ro

Contact:  e-mail: crestintotal@yahoo.com

Pe blogul Crestin Total nu o sa gasesti nimic indecent. As vrea sa fie un blog  complex sa gasesti tot ce iti doresti sau macar ceva sa iti placa. Astept sa-mi spui ce ai mai vrea sa gasesti aici, sugestii cat si reclamatii daca ai. Iti multumesc pentru vizita.

 

SPOT VIDEO – CRESTIN TOTAL.RO – 001

SPOT VIDEO – CRESTIN TOTAL.RO – 002 

SPOT VIDEO – CRESTIN TOTAL.RO – 003 

-

87 Comments

 1. foarte fain blogul.
  Domnul sa te binecuvanteze!!!!
  faine programe 🙂
  daca ai banneru pot sa te adaug la mine in blog…

 2. As dori sa va zic si eu k avetzi un site fff fain si Dumnezeu sa binecuvinteze pe cei care s-au implicat si se mai implika……GBU!!!:)

 3. Fiiti binecuvantatii in numele lui isus
  Cu ocazia sarbatorilor de Pasti vreau sa va urez .CRISTOS A INVIAT

 4. pace ma numesc.simon si asvrea sa primesc pe domnul an inima mea varoc an numele domnului.sa ma ajutati sa casasc piserica.ca duminica sa pot sa ma andlnesc cu domnul .amin.

 5. buna e sper site-ul Domnul sa va binecuvanteze.multa pace

 6. Felicitari Emanuel pentru acest site…..si pentru rabdarea pe care o ai!!

 7. Pace,

  Am încercat sa fac modificarea dar se pare ca tot cu asa e mai bine, cu wordpress.com(te redirectioneaza spre CT.ro)
  voi lua mai multe banare/evenimente/biserici de pe site da cand voi avea mai mult timp liber

  Multumesc pt toate si Domnul sa te binecuvanteze cu inteleptciune pt site 😉

 8. imi place ce gasesc aici ,ma bucur ptr.ca sunt informata la timp in ceea ce priveste ev.crestine.Asta inseamna munca si DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE PENTRU TOT CE FACI.

 9. PACE SUNT RADU FRATIOARE EMANUEL AM PRIMIT MESAJU DE LA TINE REFERITOR LA MUZICA .EU SUNT INCEPATOR CU PC SI NU STIU SA PUN MUZICA IN FORMAT MP3 DAR LA RESURSE CRESTINE LA MUZICA GRATUITA MP3GASESTI MIHAELA RADU SI LA STUDIO MESAJ LA MUZICA GRATUITA MP 3 ESTE SI ACOLO. EU ITI MULTUMESC PENTRU INTELEGERE EUSTIU NUMAI DACA IMI DAI ADRESA TA DE E-MAIL. VA MULTUMESC .

 10. EMANUEL O INTREBARE AM UN TELEFON NOKIA 5031 SI UN CARD DE 4 GIGA SI NU STIU SA PUN BIBLIA PE TELEFON SA ASCULT DIMINEATA CAND MERG LA SERVICI SI CAND VIN DE LA SERVICI POTI SA MA AJUTI SAU STI PE CINEVA CARE POATE SA MA AJUTE .DOMNU SA TE BINECUVINTEZE .CU RESPECT . RADU

 11. Cuvantul lui Dumnezeu
  Este subiectul ce vreau sa-l abordez cu voi. Da i-mi plce sa scriu despre ce-i in “Scriptura”. Acolo gasim “Adevarul”.Proverbe 12:19  Buza care spune adevãrul este întãritã pe vecie, dar limba mincinoasã nu stã decât o clipã.
  Vasile S. rob al lui Isus Cristos.

 12. RĂU ați făcut că ați modificat pagina ….acum toate le-ați înghesuit și nu mai știe nimeni ce e acolo …sau numai cei tineri au acces la această pagină?

 13. Catre cine adresati remarca?
  Fiti mai explicita,caci nu-nteleg,sau poate din greseala mi-sa adresat!Nu eu am site-ul, deocamdata am scris numai cateva note (Ex. Ce trebuie sa fac ca sa fiu mantuit?, si-n Moldova Crestina:”Dumnezeul nostru este în cer, El face tot ce vrea”.(Psalmi 115:3)
  Apropo, nu-i limita de varsta,dimpotriva este ptr cei dornici sa cunoasca Cuvantul.
  Vasile S. rob al lui Isus Cristos

 14. Georgiana, despre ce ? Car-i subiectul ce ar trebui discutat dupa parerea ta?
  Psalmi 27:4  Un lucru cer de la Domnul, si-l doresc fierbinte: as vrea sã locuiesc toatã viata mea în Casa Domnului, ca sã privesc frumusetea Domnului, si sã mã minunez de Templul Lui.
  Vasile S. rob al lui Isus Cristos

 15. Mă uitam azi după ….pagina surorilor….gînduri frumoase ….etc….și nu le-am văzut ,uitîndu-mă acum mai bine le-am descoperit pe parte dreaptă. Îmi cer scuze cî am fost atît de repezită și v-am criticat …da e frumos ce ați făcut ,doar că sînt prea înghesuite toate în parte dreaptă și cei care poartă ochelari și cei mai în vîrstă nu le găsesc ușor….Scuze încă o dată….fiți binecuvîntați și lucrați și mai departe …Domnul să fie cu voi

 16. Cineva a intrebat daca au mai fost alti prooroci, afara de cei 12 si de Pavel, ei bine, Da!

  Romani 16:7 Spuneti sãnãtate lui Andronic si lui Iunia, rudele mele si tovarãsii mei de temnitã, care Sunt cu vazã între apostoli. Ei au venit la Hristos mai înainte de mine chiar.
  Galateni 1:19 Dar n-am vãzut pe nici unul altul dintre apostoli, decât pe Iacov, fratele Domnului.
  1 Tesaloniceni 1:1 Pavel, Silvan si Timotei, cãtre Biserica Tesalonicenilor, care este în Dumnezeu Tatãl si în Domnul Isus Hristos: Har si pace de la Dumnezeu, Tatãl nostru, si de la Domnul Isus Hristos….
  Se continua acelasi subiect, cu aceleasi persoane: 1 Tesaloniceni 2:6 N-am cãutat slavã de la oameni: nici de la voi, nici de la altii, desi, ca apostoli ai lui Hristos, am fi putut sã cerem cinste.
  Din aceste scrieri se vede clar ca au fost si alti apostoli, si este de inteles ca Domnul poate sa-Si ridice apostoli cand vrea El, si pe cine vrea El. Astfel a fost cazul fratelui Sau Iacov, si al lui Timotei, Silvan, Andronic si Iunia.

  Vasile S. Rob al lui Isus Cristos

 17. num.meu simon sunt din romania cu dom.an austria doresc sa cunos si sa primesc pe domanul an inima mea.dar viata mea e foarte drista doresc si foarte coplicat si stiu ca, numai dumnezau ma pote scapa de acea ce consum sund foarte legat de acea proplema si vreau sa ami casesc o sotie fie pocaita si potezata ca acea sora care mio casesc sa ma pota scaba de acea ce nu e de folos.AM 30si astept rasubuns pe atresa de emei.cimpoersimon@yaoo.com.

 18. Faci o treaba nemaipomenita, frumoasa si extraordinara!
  Fi-ti binecuvantati!Emy & Simina

 19. Familia este initiativa lui Dumnezeu.
  In consecinta, Dumnezeu are si solutiile la problemele familiale de orice fel.
  Trebuie doar sa le descoperi in Cuvantul Sau, sa le crezi si sa le pui in aplicare.
  Tocmai de aceea ai nevoie sa participi la
  Conferinta Familiei Crestine
  din data de 13 octombrie 2009, orele 14.00
  Conferentiar: Rev.Dr.LAZAR GOG
  Modifica-ti urgent agenda pentru aceasta zi si fa din participarea
  la aceasta intalnire o prioritate pentru familia ta!
  Evenimentul este gazduit de Biserica LOGOS Ploiesti,
  str.Miciurin nr.6

 20. In data de 17 octombrie 2009, incepand cu orele 15.00 se va desfasura o noua manifestare a tineretului crestin prahovean : Conferinta zonala de tineret “TRAIND CURAT”.
  Invitat pentru mesaj biblic: Fr. ALEXANDRU CLAPA
  Momentele de lauda si inchinare vor fi conduse de cunoscutul si apreciatul solist crestin CHRIS
  Evenimentul este gazduit de Biserica LOGOS Ploiesti

 21. SEARA DE LAUDA SI INCHINARE cu CHRIS la Biserica LOGOS Ploiesti
  In mod categoric, inchinarea prin cântare a oamenilor credinciosi nu se află la periferia planului lui Dumnezeu. Astfel, candva, în închinarea la templul de la Ierusalim 4000 de leviţi aveau sarcina de a-L lăuda pe Dumnezeu cu instrumente (1 Cron.23:5) şi alţi 288 cântau cu vocile lor (1Cron.25:7). Amploarea acestei lucrări demonstrează accentul pe care Dumnezeu îl pune pe lucrarea de laudă prin cântare. Deasemenea, cea mai întinsă carte din Biblie este Cartea Psalmilor, cartea de cântări a Vechiului Testament.
  In consecinta, consideram ca implementarea in viata bisericii a intalnirilor consacrate laudei si inchinarii prin cantare poate reduce entuziasmul si pasiunea acestei slujiri duhovnicesti.
  Tocmai de aceea, o noua SEARA DE LAUDA SI INCHINARE cu CHRIS la Biserica LOGOS Ploiesti, Str.Miciurin nr.6, in data de 18 octombrie 2009, poate fi sansa reaprinderii focului pentru inchinare in inima ta si a prietenilor tai!
  Mesajul biblic privind nevoia de inchinare va fi adus cu aceasta ocazie de catre Prof. Dr.Nicolae Geanta.

 22. Botez Nou-Testamental la Biserica LOGOS Ploiesti
  Duminica, 25 octombrie 2009, orele 18.00 – o noua confirmare a puterii Evangheliei de a schimba viata oamenilor! Al doilea moment decizional de acest fel in acest an, prin indurarea lui Dumnezeu, la Biserica LOGOS Ploiesti. Invita-ti prietenii sa fie prezenti in aceasta seara speciala ca sa auda marturiile de credinta si pocainta ale celor ce vor fi botezati conform invataturii din Cuvantul lui Dumnezeu!

 23. CONFERINTA REGIONALA “Leadership-ul Bisericii”, 4-5 decembrie 2009, Ploiesti

  Metode biblice de conducere, viziune si mentoring pentru biserica
  Participanti: pastori, prezbiteri,invatatori, consilieri, slujitori in lucrarea publica, lideri si potentiali lideri din bisericile evanghelice

  Conferentiar: Prof.Dr.LEW WORRAD, Senior Pastor GLENGATE Alliance Church, Niagara Falls, Ontario, Canada
  Co-vorbitori: Donald Hubbard si Russ Worrad

  Inscriere pentru participare pana in data de 3 decembrie 2009 la e-mail: inregistrare.conferinta@yahoo.com sau tel. 0744 218 868, 0730 240 583
  Taxa de participare: 25 lei
  Detalii program conferinta: http://www.bisericalogos.blogspot.com

  Organizatori: Biserica LOGOS Ploiesti & Scoala Biblica Apollo
  Eveniment gazduit de Biserica LOGOS Ploiesti, Str.Miciurin nr.6

 24. Conferita zonala a liceenilor crestini, Sambata, 28 noiembrie 2009, orele 16.00, Ploiesti – o noua ocazie de confruntare speciala cu mesajul Cuvantului lui Dumnezeu!

  Invita-ti fara retinere colegii de scoala si prietenii apropiati la aceasta intalnire consacrata discutarii libere a unei realitati de necontestat pentru fiecare tanar de varsta liceului si anume cea a ispitei ! Vino sa descoperi ce spune Biblia despre aceasta si sa inveti cum s-o recunosti si s-o biruiesti in viata de toate zilele!

  Conferentiar: Dr.DAN CRACIUN, medic psihiatru si psiholog

  Eveniment gazduit de Biserica LOGOS Ploiesti, Str.Miciurin nr.6

 25. Seara de lauda si inchinare cu PUIU CHIBICI si ILIE PUHA la Biserica LOGOS Ploiesti

  Pentru ca inchinarea prin cantare nu se afla la periferia planului vesnic al lui Dumnezeu, ci dimpotriva, omul a fost creat si apoi, dupa caderea in pacat, rascumparat tocmai ca sa slujeasca de lauda slavei Sale , orice ocazie de inchinare prin cantare trebuie privita ca pe o noua sansa de reaprindere a focului launtric pentru aceasta slujire duhovniceasca.

  Vino impreuna cu prietenii si apropiatii tai sa redescoperi pasiunea cantarii de lauda pentru Dumnezeu la Seara de lauda si inchinare cu PUIU CHIBICI si ILIE PUHA din data de 28 noiembrie 2009, orele 18.00, la Biserica LOGOS Ploiesti.

  Mesajul biblic va fi adus de Pastor LIVIU AXINTE.

 26. Conferinta zonala de tineret la Ploiesti cu ADI GLIGA si Prof.Dr.NICOLAE GEANTA

  Un nou eveniment crestin pentru tinerii prahoveni: Conferinta zonala de tineret – Sambata, 12 decembrie 2009, orele 15.00!
  Inchinare prin cantare si marturie personala: ADI GLIGA
  Mesaj biblic cu titlul “Ranile tinerilor”: Prof.Dr.NICOLAE GEANTA
  Evenimentul este gazduit de Biserica LOGOS Ploiesti, Str.Miciurin nr.6

 27. Sarbatoarea Multumirii la Biserica LOGOS Ploiesti
  “Binecuvintează, suflete, pe Domnul, şi nu uita nici una din binefacerile Lui!
  – Psalmul 103:2

  In data de 27 decembrie 2009, orele 18.00, in ultima zi de Duminica din acest an, Biserica LOGOS Ploiesti consacra o seara speciala unei jertfe de lauda si multumire adusa lui Dumnezeu pentrul intregul an 2009 prin cantare, mesaj biblic si marturii personale, sub genericul “Sarbatoarea Multumirii”.
  La aceasta sarbatoare sfanta sunt chemati sa participe si sa isi aduca prinosul de recunostinta toti credinciosii Bisericii LOGOS Ploiesti, exceptie facand doar oamenii imobilizati la pat, precum si aceia care chiar nu au nici-un motiv de multumire la adresa lui Dumnezeu (!?).

 28. Am gasit acest site dar…am prieteni multi aici!!!!
  Sunt bucuros de voi!Alilui!
  La multi ani…..linistiti!
  Anul Nou fericit!!!!

 29. Intentionez sa fac o misiune in canada intrucat situatia mea atat financiara este dezastruoasa si starea de sanatate rea, un cuisine mi-a facut o invitatie pentru a ajunge la el unde pe timp de un an a promis ca ma va ajuta dar la preezentarea la viza am fost refuzat pentru starea mea financiara in tara.Va rog foarte mult sa ma contactati va voi fi recunoscatori toata viata.Dumnezeu sa fie cu voi.

 30. Seara speciala de proclamare a Evangheliei cu Pastor Florin IANOVICI la Biserica LOGOS Ploiesti

  Duminica, 17 ianuarie 2010, orele 18.00 iti este oferita o noua sansa sa-ti inviti prietenii la o seara speciala de proclamare a Evangheliei cu Pastor Florin IANOVICI la Biserica LOGOS Ploiesti, Strada Miciurin nr.6

  Pentru ca actul de proclamare a Evangheliei este in mod categoric o sfidare a puterii intunericului spiritual care invaluie societatea zilelor noastre, credinciosii nascuti din nou sunt chemati sa posteasca si sa se roage pentru eficienta acestei lucrari duhovnicesti.

  Momentele de lauda si inchinare vor fi conduse de cunoscutul solist Cristi DRAGOMIR.

 31. Un nou eveniment crestin motivational, organizat la nivel zonal si interconfesional: Conferinta “Muzica si inchinarea”, sambata, 6 februarie 2010, orele 9.30 – 18.30, Ploiesti!
  Participanti: pastori inchinare, dirijori si lideri de inchinare,coristi, instumentisti, solisti precum si toti cei interesati de actul de inchinare din bisericile evanghelice.
  Sesiuni si atelere muzicale sustinute de Prof.Dr.RICHARD MAUNEY
  Co-vorbitor: SLAVIC VULPE
  Temele ce vor fi abordate:
  – Ce este inchinarea?
  – Ce rol are muzica in viata mea, in inchinarea noastra?
  – Cum sa aleg cantari potrivite pentru biserica unde slujesc?
  – Ce face ca o cantare sa fie buna?
  – Sunt stiluri mai “sfinte”?
  – Sunt sinonime muzica si inchinarea?
  – Care sunt principiile de baza ale cantatului?
  – Care sunt abordarile potrivite pentru repetitii eficiente?
  – Care sunt formele potrivite pentru inchinarea in comun?

  Inscriere pentru participare la LIVIU TOMA, tel:0734 333 260 sau e-mail: inregistrare.conferinta@yahoo.com
  Taxa de participare: 10 lei (se asigura masa paricipantilor!)
  Program conferinta: http://www.bisericalogos.blogspot.com

  Evenimentul este organizat de Biserica LOGOS Ploiesti (Strada Miciurin nr.6) in colaborare cu Fundatia JUBILATE

 32. Un nou eveniment crestin consacrat liceenilor la Ploiesti! O noua sansa sa-ti poti invita prietenii si colegii de scoala la o intalnire consacrata nevoilor spirituale si emotionale ale celor de varsta liceeului! De ce sa nu fii impreuna in aceasta zi cu sutele de tineri de varsta ta si sa canti impreuna cu ei Celui care te-a creat si care da sens si valoare trairii tale? De ce sa nu asculti un mesaj din partea Domnului special pentru inima ta de liceean? Asadar, daca esti prahovean, ai toate motivele sa-ti modifici urgent agenda si sa ajungi la aceasta conferinta, chiar daca nu te-ai gandit prea mult la acest lucru. Evenimentul este gazduit de Biserica LOGOS Ploiesti, Strada Miciurin nr.6 .

 33. Un nou eveniment crestin regional: Conferinta “Leadership-ul Bisericii” – editia a II – a
  23 – 24 aprilie 2010, Ploiesti!

  Metode biblice de conducere, viziune si mentoring pentru biserica
  Participanti: pastori, prezbiteri,invatatori, consilieri, slujitori in lucrarea publica,
  lideri si potentiali lideri din bisericile evanghelice

  Conferentiar: Prof.Dr.LEW WORRAD,
  Senior Pastor GLENGATE Alliance Church, Niagara Falls, Ontario, Canada
  Co-vorbitor: Pastor Russ Worrad

  Inscriere pentru participare la e-mail: inregistrare.conferinta@yahoo.com
  sau tel. 0734 333 260, 0730 240 583
  Taxa de participare: 20 lei (se asigura masa si suport curs!)
  Program:
  Vineri: 17.00 – 21.00
  Sambata: 9.30 – 18.30

  Eveniment organizat de Biserica LOGOS Ploiesti , Str.Miciurin nr.6

 34. Domnul sa va binecuvanteze!Slujirea dvoastra e deosebita si plina de har spre folosul si mantuirea multora!

 35. dOMNUL SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI. SI SA STATI PE CALEA dOMNULUI CEA STAMTA GBU

 36. As dori sa-mi spuna cineva care sunt 2-3 localitati apropiatte de POnoare la Rugul aprins,as dori sa stiu unde ne putem caza in zona cateva zile,multumesc.

 37. Puterea Harului
  -Nu as vrea sa provoc discutii de care lumea este satula ,as dorii totusi sa-L chemam pe Dumnezeu sa ne lamureasca intr-o intelegere a Sfintelor Scripturi si sa-L inaltam pe Isus Cristos prin al carui sange am fost spalati de pacate si suntem pregatiti pt cer.
  Si anume Harul lui Dumnezeu ,mare parte din noi acceptam ca suntem mantuiti prin har ,prin credinta ,dar atunci cand acest har il punem in dreptul nostru sau in dreptul altora , a doua fraza care se rosteste este aceasta :Da, dar tb sa te schimbi,tb sa se vada in tine, tb sa respecti poruncile lui Dumnezeu,poate un om sa primeasca harul si sa mai calce poruncile lui Dumnezeu,si alte asemenea lor .Aparent este foarte adevarat,si firesc dar in spatele acestor ingrijorari ale noastre nu este decat ingijorarea fiului cel mare fata de fiul cel mic care a cheltuit averea Tatalui in timp ce el a muncit din greu.Alt lucru care il arata ingijorarea noastra este, ca nu avem incredere in acest har ca ne poate invata sa traim frumos ca in timpul zilei ,iar aici este vorba tot de credinta ,credinta care de multe ori ne lipseste,prin care spunem ca mergem in cer,Amin,De cate ori am auzit expresia
  Da este usor dar tb sa crezi si credinta aceasta va shimba omul,Omul nu se va schimba, at cand va purta grija de firea pamanteasca si nici nu se va schimba vreodata, oricat de mult ar incerca Aici este lucrarea lui Dumnezeu. Scripura ne invata ca nu facem decat sa -i starnim poftele firii prin aceste ingrijorari.De ce nu ne ingrijoram ca omul sa se imbrace cu Domnul Isus Cristos,aratandu-i omului ce a facut Dumnezeu pt noi prin Isus Cristos ,ce ne-a daruit pe acest pamant,si ce ne-a promis pt viata viitoare,sa-i indemnam pe oameni sa priveasca la aceste lucruri ,sa priveasca la EL, de ce nu aici sa fie toata lupta noastra Pt ca, exista altcineva care este interesat ca oamenii sa ramana cu multa invatatura ,dar cu inima neschimbata,

  Gabriel Moreanu

 38. PACE! Biserica binecuvantata, roagate pentru sanatatea mea. PACE!

 39. mie mi-e dor sincer, sa vorbesc cu Domnul meu, sa-i spun, ce simt, ce traiesc in visele mele, da,sa-i povestesc tot ce simt si tot ce vad, in viitor, in prezent..daa,viitor, prezent…daca a-m sti noi ce inseamna…
  .

 40. 8 noiembrie – Ziua mondială a orfanilor

  Publicat de Ionela Baloi la 3 noiembrie 2010, 14:25:35 // Lasa un comentariu

  La fiecare două secunde, undeva în lume un copil ajunge orfan. Rata copiilor care rămân fără casă și fără părinți este într-o continuă creștere. La ora actuală, există aproximativ 150 de milioane de copii orfani în lume. (The Stars Foundation)
  Din nou, în acest an, Ziua Mondială a Orfanilor, o inițiativă a Fundației The Stars, este comemorată în a doua săptămână a lunii noiembrie și este menită să-i facă pe oameni să conștientizeze situația copiilor orfani din lumea întreagă.
  Toată munca pentru Ziua Mondială a Orfanilor are ca scop crearea unui mediu mai bun și mai sigur pentru toți copiii orfani din lume. Anul acesta, Ziua Mondială a Orfanilor va fi celebrată printr-o serie de concerte, întâlniri de rugăciune și multe altele, fiind implicate multe biserici, mulți tineri și oameni de afaceri, care vor lucra împreună pentru a încuraja oamenii să ajute orfanii atât cât pot.
  Fundația The Stars a organizat evenimente în Nairobi iar următoarele planuri se fac pentru Australia.
  Cliff Feldman, președintele Fundației The Stars, s-a întors recent din Haiti, unde a avut o întâlnire cu președintele Rene Preval. Feldman a reușit să introducă în țară ajutoare pentru cei rămași fără un adăpost în urma cutremurului care a lovit țara în luna ianuarie.
  „Am văzut multe nenorociri în cei 25 de ani de muncă în acest domeniu, dar cutremurul din Haiti a fost brutal și a lăsat multe familii din toate clasele sociale să trăiască în corturi. Guvernul din Haiti, comunitatea internațională și comunitatea americană NGO nu au fost capabile să ajute așa cum ar fi trebuit”, a spus Cliff Feldman.

  Dacă doriți să vă implicați în vreun fel, vizitați site-ul http://www.worldorphansday.com sau http://www.thestarsfoundation.com
  Sursa: http://www.christiantelegraph.com

 41. VA ajutatine rog frumos Telefon: 0746360548 Mesaj: FAC UN APEL CATRE Oamenii CU SUFLET SI CREDINTA AN DUMNEZEU VA ROG MULT DACA puteti ajuta o familie CU [MANCARE HAINE] AM 2 BAIETI 7 SI 16 ANI MA aflu La limita DISPERARI MA ROG LA DUMNEZEU SA Faça O minune PENTRU COPII SI MIE .. … MEHEDINTI. ORSOVA
  DATI MAI DEPARTE VA MULTUMESC MULT AUR

 42. Sintem o familie saraca compusa din 6 membri 2 ddulti si 4 copii dintre care unul este bolnav se numeste roxana valentina are 14 ani nu vorbeste nu merge bea apa cu biberonul si maninca pasat ii dam cu lingurita ea sufera de paralizie cerebrala noi va rugam cine are posibilitate oameni cu suflet care ne poate ajuta cu alimente si inbracaminte nu avem lemne pentru foc va rugam sa aduceti o raza de lumina celor 4 copii va las un numar de telefon pentru persoanele care pot sa ne ajute 0249530915 stefan constantin

 43. iubiti frati in isus cristos la o ora ff tirzie din noapte va scriu acest apel de ajutor poate se va gasi si ptr noi cineva care sa ne ajute ptr ca sintem foarte greu incercati eu sint ff bolnav sotia deasemei are prob cu bazinul e deplasat de la ultima sarcina de trei luni intruna am facut invest la pol private si miau gasit diabet gr 2 am hipertensiune cardiopatie ischemica dureraosa stabila pancreatita 833 trigliceridele oricind pot sa mor dar ma rog ptr fam mea sa gasim un sprijin de la frati cu credinta in domnul ca sa ne poata ajuta date contact sint nume BOROS TEODOR LOC TEREMIA-MARE NR 592 STR GARII JUD TIMIS NR CONT IN EURO BANCA RAIFFASEN RO06RZBR OOOO060007249871 NR TEL FIX 0256380412 NE RUGAM SI STAM IN POST SI RUGACIUNE IMPREUNA CU MAMA CARE ARE 81 DE ANI SI PE IA NOI O INTRTINEM SI CREDEM CA VOM PRIMI AJUTOR PRIN DUMNEZEU AMIN

 44. Partidul Crestin ureaza tuturor credinciosilor de pretutindeni un cardial salut de Pace si Binecuvantare din partea lui Dumnezeu si un viitor prosper pentru fiecare familie. Dorim sa fim alaturi de fiecare si sa ne incurajam reciproc in aceste momente dificile prin care trecem in aceasta perioada, insa cu credinta ca Dumnezeu ne va ajuta daca vom cauta sa facem voia Lui.Suntem alaturi de cei care sunt singuri si parasiti, de cei lipsiti, de bolnavi si si de cei care sunt privati de libertate.

 45. Partidul Crestin ureaza tuturor credinciosilor de pretutindeni un cardial salut de Pace si Binecuvantare din partea lui Dumnezeu si un viitor prosper pentru fiecare familie. Dorim sa fim alaturi de fiecare si sa ne incurajam reciproc in aceste momente dificile prin care trecem in aceasta perioada, insa cu credinta ca Dumnezeu ne va ajuta daca vom cauta sa facem voia Lui.Suntem alaturi de cei care sunt singuri si parasiti, de cei lipsiti, de bolnavi si si de cei care sunt privati de libertate.

 46. Bună-ziua!
  Numele meu este Maria Ciumberică, sunt din Bucureşti, şi vă trimit una din creaţiile mele poetice. Ea se află în volumul de versuri – ÎNGER ŞI SUFLET.
  Sper să vă placă.
  ………………….

  Un Înger Regal

  Lumină şi Pace s-aştearnă pe Cale,
  Un Înger Regal a venit de Departe
  Eterna Viaţă să toarne-n Pocale.
  …Plinească-se Toate ce scrise-s în Carte!

  Un Înger Regal a venit să Vestească
  Iubire, Iertare, Lumina Divină,
  Cu frunze de Laur, cu toţi îl primească
  Să-i creadă Cuvântul!… Promis-a să vină

  Să spele Păcatul, să şteargă Durerea
  Ce-apasă Pământul secat de Putere,
  Cu picuri de Rouă-i redea mângâierea
  Şi Pacea să-i fie Eterna Avere.

  Şi Arma s-o tacă şi Tancul să-l steie
  Şi gândul războinic s-arunce în hău
  Iar Viaţa, renască din trup de Femeie!
  Credinţa troneze! Şi-un Sfânt Dumnezeu!

  Un Înger Regal a venit de Departe
  Lumină şi Pace s-aducă pe Cale…
  Plinitu-s-a Toate ce scrise-s în Carte!
  Eterna Viaţă s-o bem din Pocale!

  18.04.2010
  …………………….
  http://www.youtube.com/watch?v=y4bPK58ny3w&feature=related
  ………………………..
  Mulţumesc pentru că mi-aţi primit darul.
  CU SINCERĂ PRIETENIE, maria c.

 47. Pace! Mi-ar place să incarc o resursă audio : cartea Omul ceresc (povestea vietii misionarului Yun) inregistrată de mine. Nu știu dacă doriti sau cum poate fi pusă la dispozitia ascutătorilor.

  Alex Dumitru
  0752241588

 48. pace, vreau sa va spun ca imi place f mult situl dvs, dar ceva i lipseste, cred ca ar trebui sa puneti un radio permanent pe pagina, in timp ce citim stirile dvs sa ascultam si un radio pe masura gen radio ekklesia , ciresarii etc… e doar o sugestie.
  gbu

 49. Doresc sa gasesc biserici care aduna semnaturi de la enoriasi si alte persoane cu care reprezentantii bisericilor sa ceara parlamentului scoaterea in afara legii a avortului si homosexualitatii lucruri care bine stim ca sant o uraciune pentru DUMNEZEU .Ne laudam cu milioane de crestini in tara si nu gasim cativa care sa inceapa lupta impotriva acestor pacate .Cei care spun ca sant prea putini acesta nu este un adevar ca noi care citim biblia cunoastem parabola Domnului isus cu judecatorul nedrept sau cu cati oameni a castigat GHEDEON razboiul.Deci fiecare bun crestin sa cerem bisericii care apartinem si chiar tuturor bisericilor sa se implice in lupta si cu pacatele amintite pentru ca DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE tara noastra.ACESTA trebuie sa fie rolul crestinilor adevarati nu acela de a se uni cu cei ce aproba pacatul la nivel national PSALMUL 1 cititil atenti. EU personal nu POT SA.NUMESC CA REPREZENTANT AL MEU un partid sau o persoana care NECINSTESTE PE DUMNEZEU aproband direct sau indirect mascat avortul si homosexualitatea .FIECARE crestin trebuie sa fie atent cine vrea sa fie reprezentantul lui DUMNEZEU SAU CEI CE SE FAC UNA CU PACATUL aprobandul direct sau prin intermediari .

 50. Cateva intrebari care si le pun o parte din crestini ar fii ; 1 TATAL egal cu FIUL si cu DUHUL SFANT 2 BOTEZUL din MATEI 28vers 19 fals sau nu .3 Crestinii este bine sa faca politica sau nu 4 Fac aramata sau nu 5 Cui trebuie adusa inchinarea prin cantare si in ce proportii .6 Este suficient sa implineasca ce sta scris in fapte 15 vers 29 sau cele 10 porunci inclusiv porunca a patra .7 Ce intelegem prin A NE FERII de curvie singe e.t.c. 8 Trebuie crestinii sa urasca pacatul si sa faca tot ce pot ca sa l stopeze sau sa fie nepasatori cand cei pentru care HRISTOS a murit si il fac constient sau inconstient . 9 Care dintre bisericile din Romania practica religia cum arata biblia sau se apropie mai mult de invatatura LUI ISUS .10 Trebuie sa invocam numele LUI DUMNEZEU daca da de cate ori si cand .ASTEPT RASPUNSURI DE LA PERSOANE CARE STUDIAZA BIBLIA .multumesc .

 51. Este bine sa ne asociem sau sa ne reprezinte persoane sau partide care aproba avortul si homosexualitatea .Mie personal imi este rusine sa am asemenea reprezentanti si de aceea nu pot sa ii votez ca sa ma reprezinte la nici un nivel .Ce ne sfatuiesc liderii religiosi care iubesc pe DUMNEZEU mai mult ca banii sau fuctia .ASTEPT comentarii si de la persoane sincere care studiaza biblia deoarece cred ca capii religiosi se feresc sa raspunda .Bine ar fii sa vedem cum pastori si invatatori umplu paginile internetului de invataturi sincere ca de fariseism sant satul .MULTUMESC .

 52. Buna ziua, nenea Cozmescu !
  -Am vazut in aceasta rublica, o replica la comm dv, (semnata abageneoy-intre timp…disparuta …) in care erati indemnat sa incepeti demersul dv cu una din bisericile majoritare.
  Chiar asa ! O biserica cu 87% din pop. nu se va simti sfidata daca o ignorati ?!…Si apio: CEL MAI BUN EXEMPLU E EXEMPLUL PERSONAL- nu ? Poate ne `luminati` un pic in aceasta privinta !…
  ——— Gigel, gradinita or. Calan , HD. ——-

 53. Am vazut ca in acest blog sunt poezii serioase cu teme care ii aduc slava Lui Hristos , fapt pentru care am trimis si eu o poezie prin care ii aduc cinste si slava Domnului Isus . Ioan Daniel

 54. Buna Emanuel,
  Ti-am trimis un email pe adresa comunicata mai sus (crestintotal@yahoo.com) cu o sesizare personala.
  Poti sa imi comfirmi daca a ajuns sau nu la tine? Daca nu a ajuns, te-as ruga sa imi dai o adresa unde sa pot retrimite acest mesaj. Desigur, in caz ca intri in posesia lui … astept si un raspuns din partea ta.
  Toate cele bune,
  Dionis Bodiu

 55. buna ziua ma numesc duka
  nicusor c tin am 28 ani eu
  stau la Tandarei sant bolnav
  nu am nici un venit sufar de
  un handicap parinti mei au
  murit cu ocazia sarbatorilor de iarna apelez la ajutorul
  vostru eu mai locuiesc la
  Tandarei alaturi de inca 11
  persoane intr o casa foarte
  amarata veche de 60
  ani.singurul venit alocatia de stat .va rugam din toata
  inima celor care doriti sa ne
  dati o mana de ajutor o
  puteti face la numarul de
  telefon:0753381576 sau la
  adresa de email:duka.nicusor@yahoo.c
  om.VA DORIM SARBATORI
  FERICITE

 56. Buna ziua ma numesc Florica am mari probleme daca mar putea ajuta cineva cu un imprumut pentru un an de zile fara dobinda.Este foarte important pentru mine .

 57. La numai 57 de ani, un român se zbate la limita dintre viaţă şi moarte. El şi-a pierdut total capacitatea de muncă din cauza numeroaselor afecţiuni grave de care suferă. Drept urmare, banii pentru tratamente sunt din ce în ce mai puţini, iar omul este condamnat la moarte. Citeşte în continuare povestea cutremurătoare a lui Mihai Feraru, aşa cum ne-a relatat-o chiar el într-un mail trimis pe adresa redacţiei. „Ma numesc Mihai Feraru de 57 ani, sunt foarte bolnav din 1994, primul infarct l-am suferit cand eram la serviciu, al doilea infarct l-am suferit in1998, dupa primul infarct am suferit primul accident vascular din trunchiul cerebral, dupa care am ramas cu o paralizie pe partea dreapta asta s-a intamplat in 1995, al doilea accident vascular cerebral l-am suferit in anul 2000, in 2004 am fost diagnosticat cu DIABET ZAHARAT, De atunci si in prezent fac injectii cu insulina multa, acuma de 2 ani am fost descoperit cu
  POLIARTRITA REUMATOIDA, am ajuns sa pot merge cam 30-40 m dupa care trebue sa fac o pauza, eu nu pot efectua nici un fel de activitate, capacitatea de munca este pierduta in totalitate, numai bunul Dumnezeu stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, mai ales ca duc lipsa de mancare , medicamente,si multe altele, de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oamenii credinciosi care-l iubeste pe Dumnezeu, sa ma ajute si pe mine din putinul lor, iar Dumnezeu si Maica domnului sa le rasplateasca darul inzecit, si cu multa sanatate. Pentru asta eu am un cont deschis la banca; RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93RZBR0000060001059026 IN LEI .pe nume mihai feraru cod zwift: RZBRROBU”.. eu nu mint am ca martor pe DUMNEZEU, ptr ca numai el stie si vede totul, si tot Dumnezeu ne va judeca pe fiecare ptr faptele noastre, Iertati-ma. Adresa mea postala este: Mihai Feraru oficiul postal nr 1 vaslui,
  casuta postala 95, localitatea vaslui jud vaslui Romania,sau prin western-union. tel 0040761887298 .multa bucurie.va rog sa nu ma uitati,,iertati-ma ,,DUMNEZEU SA FIE CU DV CU TOTI,,DOAMNE AJUTA. A-R–HRISTOS A INVIAT..

 58. DOMNUL NOSTRU ISUS SA FIE CU VOI..miasi dori sa distribui la oameni care nul cunoaste pe Dumnezeu si nu au o biblie sau noul testament.daca ati vrea sami trimiteti noul testament si biblia multumesc….sat.lapusnic,comuna dobra,judetul hunedoara,nr210,strada principala…….la nr:0742752869

 59. DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE IMPREUNA CU SITE-UL ACESTA !! as dorii sa gasesc aicia, sau in alt loc pe net, cintarea : PENTRU CE CARELE TALE VIN ASA DE-NCET.. VA MULTUMESC.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: