SMS-uri mesaje de PAŞTE: HRISTOS A ÎNVIAT!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

SMS-uri mesaje de PAŞTE: HRISTOS A ÎNVIAT!

Cele mai frumoase urări, sms-uri şi felicitări de PAŞTE: Hristos a ÎNVIAT! 

RECOMAND SI: Sms-uri de DragosteSms-uri zile de nastereSms-uri de An nouSms-uri pentru MAMASMS-uri de PastiSMS-uri de Craciun

 1. Aminteste-ti de ISUS Hristos cel care a Murit si a inviat pentru tine
 2. Invierea Domnului Isus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost “CRUCEA”, scopul SAU a fost “DRAGOSTEA”, motivui LUI ai fost tu! HRISTOS A INVIAT!!!!!
 3. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi pentru ca Hristos a inviat! Sarbatori fericite!
 4. Christos a inviat oferindu-ne o viata plina de speranta, bucurie si pace
 5. Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!
 6. Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!
 7. SARBATORI SENINE SI PACE IN SUFLET!!!! Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: “Pentru tine am facut-o.”
 8. Invierea Domnului Isus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost “CRUCEA”, scopul SAU a fost “DRAGOSTEA”, motivui LUI ai fost tu! HRISTOS A INVIAT!!!!!
 9. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!
 10. Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti.
 11. Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !
 12. Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!
 13. …e atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit…
 14. Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!
 15. “ISUS A FOST UN CRIN PRINTRE SPINI, IAR TU PRIN DRAGOSTEA LUI AI DEVENIT UN CRIN PRINTRE CRINI”. LA MULTI ANI SI HRISTOS A ANVIAT.
 16. Sa-i multumim lui Hristos pentru darul vietii!
 17. Fie ca Invierea Domnului sa iti aduca bucurie in suflet, la toata familia ta si sa nu uitati niciodata de Dumnezeu ca el este Tatal nostru, al tuturor. Va urez un Paste Fericit!
 18. Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va calauzeasca!
 19. Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!
 20. Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
 21. Asa cum soarele mangaie fiecare floare, dandu-i prospetime si vitalitate, asa si Dumnezeu sadeste in sufletul fiecarui om iubire si bunatate.
 22. Un inger blind din cer coboara, Se roaga-n taina,apoi zboara. De-acolo sus el ne trimite: Un zimbet blind,o raza calda, Si 3 cuvinte: Hristos a inviat!
 23. Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!
 24. Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.
 25. Lumina invierii Domnului nostru Isus Hristos sa va lumineze fiecare clipa din fiecare zi PASTE FERICIT !
 26. Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inimile si viata voastra…Sa va de-a pace, bucurie si “tarie” ca sa spune-ti si altora ca HRISTOS A INVIAT !!!
 27. Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni….Hristos a Inviat!
 28. Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Pasti fericit!
 29. Credinta face totul posibil, dragostea face totul usor. Pasti fericit!
 30. Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri. Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea. Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea. Suntem liberi ca Hristos a inviat!
 31. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute. Sa aveti parte de sanatate si de mult bine.
 32. Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta…Sa iti de-a pace, bucurie si “tarie” ca sa spui si altora ca HRISTOS A INVIAT…IN INIMA TA !!! :-))
 33. Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: “Pentru tine am facut-o.” Sarbatori fericite! HRISTOS A INVIAT!
 34. Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!
 35. Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… PASTE FERICIT!
 36. Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie… HRISTOS A INVIAT!
 37. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!
 38. Hristos a inviat! Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului.
 39. Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni… Hristos a Inviat!
 40. Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca… Hristos a inviat!
 41. Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele.
 42. Paste Fericit!Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat, Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat. Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, Hristos a inviat!
 43. Isus sa iti ierte pacatele, lacrimile Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!
 44. Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.
 45. Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie… de sarbatori si tot restul anului!
 46. Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a Inviat!
 47. Isus a fost un crin printre spini, iar tu prin dragostea lui ai devenit un crin printre crini. La multi ani si Hristos a inviat.
 48. Sper ca acest gand virtual sa iti aduca ce iti doresti tu cel mai mult! Paste fericit!
 49. Si de va fi sa vina Isus, Din ceruri inapoi la noi, E semn c-a inviat credinta, C-a inviat ce-i bun in noi. Paste fericit!
 50. Ce am gresit – sa ne fie iertat, ce am iubit – sa ne lumineze calea, ce am sperat – sa se realizeze, ce am sacrificat – sa nu simta durere, ce vrem sa devenim – sa ne fie pus in suflet din Sufletul Inegalabil al Lui Christos, ca sa renastem in bucurie! Christos a Inviat !
 51. Paste Fericit ! Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre…
 52. …astazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii in sentimentul Pastelui.
 53. Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a inDumnezeirii !
 54. A sosit clipa mult aşteptată a liniştii, împăcării, bucuriei şi binecuvântării sufletului. Să lăsăm o clipă totul şi să mulţumim Domnului pentru tot ce ne-a dăruit.
 55. De Paşti când zorile s-aprind şi la biserici clopotele at, din inimă îţi zic Hristos a Înviat!
 56. “Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a Înviat!”
 57. “Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte fericit!”
 58. “Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a Înviat!”
 59. “Isus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a Înviat!”
 60. “Hristos a Înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!”

SMS-uri mesaje de PAŞTE: HRISTOS A ÎNVIAT!

Cele mai frumoase urări, sms-uri şi felicitări de PAŞTE: Hristos a ÎNVIAT! 

-

2 Comments

 1. Cat de minunate mi se par aceste formulari ce pot reprezenta ganduri transmise celor dragi cu ocazia Sfintei Sarbatori a Invierii Lui CHRISTOS,prin intermediul acelei creatii lumesti,care este telefonul!…Dar cat de minunat ar fi daca insumarea acestor ganduri ne-ar fi pavaza zi de zi, clipa de clipa, de-a lungul intregii vieti ce este harazita fiecaruia dintre noi pe acest Pamant!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: