EDITORIALE

ep3.Noile paşapoarte cu cip biometric sunt lucrarea diavolului?

222
Aceasta e spaima creştinilor habotnici, care spun că introducerea cipurilor în noile tipuri de paşapoarte este ultimul pas înainte de introducerea unor astfel de cipuri în corpul uman. Pe ele troneaza semnul Fiarei apocaliptice – şase sute şaizeci şi şase.

Cipul cu pricina are câţiva milimetri dar conţine toate informaţiile legate de persoana noastră. În curând, îl vom purta peste tot cu noi şi va reprezenta actul nostru de identitate. Noile paşapoarte româneşti deja au fost implantate cu astfel de cip-uri. Ceea ce noi nu ştim este că pe lângă datele de identificare, toate cip-urile din paşaporturi vor conţine un cod comun: 666.

Autorităţile cred că cip-urile din paşapoarte vor îmbunătăţi controlul şi siguranţa cetăţenilor. Măsura i-a înfiorat şi pe mai mulţi membri ai Bisericii Ortodoxe. Duhovnicii spun că cip-urile vor ajunge şi pe buletine şi într-un viitor foarte apropiat chiar în corpul uman. Odată cu cip-urile şi numărul diavolului.

„Atragem atenţia celor care ne conduc că noi suntem oamen creaţi cu libertate şi nu admitem astfel de lucruri”, spune Maica Ecaterina.

Teologul Laurenţiu Dumitrescu e de părere că acesta „este un pas înainte spre ce va urma şi că într-un fel o putem numi cădere pentru că de bună voie ne supunem unui sistem mondial care nu are gânduri bune, care lucrează în chip demonic”.

În acest moment, suntem înconjuraţi de numărul diavolului. În produsele din hypermarket-uri, în bănci, pe card-urile de credit, peste tot găsim acest cod de bare. Coincidenţă sau nu, într-un verset al Apocalipsei, Diavolul s-a asigurat că nicio vânzare şi nicio cumpărare nu se va putea face fără chipul sau semnul fiarei.

„Perspectiva pentru cei care vor renunţa la aceste acte va fi de moarte, de foame, de frig, nu vor avea case”, spune Maica Ecaterina. Încercând să calmeze spriritele, conducerea Bisericii Ortodoxe nu atacă cipurile dar vrea lămuriri.

„Patriarhia Română a solicitat Direcţiei Paşapoarte din MAI lămuriri cu privire la paşapoartele biometrice şi în ce măsură datele conţinute de acestea aduc sau nu atingere libertăţii şi demnităţii umane”, a declarat preotul Constantin Stoica, purtător de cuvânt al Patriarhiei Române.

Primul paşaport al diavolului va fi eliberat pe 31 ianuarie. Nu se ştie, însă, când va apărea primul card de identitate cu cip-ul 666.

Oricum, este pentru a doua oară când un act de identitat românesc naşte o astfel de controversă. La fel s-a întâmplat când a fost lansată noua carte de identitate şi cineva a citit cuvântul card înscris în colţul din dreapta sus, invers.

preluat de pe:http://www.antena3.ro/stiri/romania/noile-pasapoarte-cu-cip-biometric-sunt-lucrarea-diavolului_63293.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

9 Comments

 1. Dupa cum se vede, lucrurile se schimba intr’un ritm accelerat. La nivel mondial…
  Dumnezeu stie ce o fi. Chiar fara o referinta biblica, faptul ca suntem din ce in ce mai dependenti de anumite sisteme, tot mai aproape de a fi controlati intr’un fel sau altul, ridica semne de intrebare. Cel putin mie…

 2. cel mai trist este ca noi nu urmarim cu atentie evenimentele din biblie referitoare la sfarsit. Chestea cu „Noile paşapoarte cu cip biometric sunt lucrarea diavolului”, nu cred ca acestea sa fie semnul fiarei. Implantul cipurilor inca nu este finalizat. Este falsa teoria ca va urma semnul fiarei ca implant pe frunte sau mana. Acele cipuri emana date si la randul lor primesc. Inca nu s-a verificat compatibilitatea in raport cu organismul uman. Fatul in uterul femeii chear daca este ca raport natural produce in foarte multe cazuri stari de stres, greata etc O tize care nu este incarcata cu energie poate dauna grav sanatatea pacientului. In masa cipul poate produce un dezastru in randul omenirii. Semnul fiarei este cu totul altu.

 3. sorin tin sa te contrazic in cea ce spui! tu crezi in biblie?crezi ce spune biblia?apocalipsa 13:16-18 spune: ”si a facut ca toti: mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte, si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei, sau numarul nemelui ei. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este: 666” si iti mai spun un lucru:compatibilitatea cipului cu omul sa verificat deja, si sa constat ca doar in dosul mainii drepte il suporta organismul, si pe frunte! si in america demult sa aplicat cipul acesta, cei care au dorit.

 4. „S-a implinit vremea si imparatia cerurilor este aproape. Pocaiti-va si credeti in Evanghelie”!

 5. oameni buni!
  nu stiu cati dintre voi care ati citit apocalipsa ati si inteles ceva din ea;
  EU propun sa o si studiati at cand o cititi!
  Pt ca biblia spune ca at cand se vor intampla toate aceste lucruri noi (crestinii) nu vom mai fi aici; vom fi rapiti.
  Tot ce este bun in cartea apocalipsei este pt noi., ceea ce este rau nu este pt crestini , este pt cei care nu au primit vestea buna.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: