EDITORIALE

Nick Vujicic: „Trăim ultimele zile ale acestui pământ”

nick_vujicic_traim_ultimele_zile (Foto: christianpost.com)Nick Vujicic, evanghelistul născut fără mâini şi picioare şi care a adus un mesaj de speranţă tinerilor din zeci de ţări, este convins că feedback-ul foarte puternic pe care îl primeşte oriunde merge precede sfârşitul lumii.

„Văd din ce în ce mai des cum Dumnezeu atinge viaţa multor oameni, şi nu doar prin misiunea pe care o fac eu. Sunt convins că trăim ultimele zile ale acestui pământ, un timp în care fiecare om va avea posibilitatea să Îl accepte sau să Îl respingă pe Iisus”, a declarat Vujicic pentru Christian Post. Evanghelistul se află într-o campanie de evanghelizare ce va include anul acesta 26 de ţări, în care locuiesc aproximativ 800 de milioane de persoane. „Cum vor afla aceste persoane despre Iisus dacă nu le spune nimeni?”, a concluzionat el.

 

În afară de mesajul evangheliei pe care îl duce la oameni din toată lumea, Vujicic este şi un vorbitor motivaţional pentru tineri. În paralel, el desfăşoară şi o campanie împotriva hărţuirii.

sursa: www.semneletimpului.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Ce relevanta are sa mentionezi ca in tarile acelea traiesc 800 milioane de oameni in conditiile in care procentul celor care-l vor vedea va fi de 0,001%?!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: