EDITORIALE

Facebook își cere scuze după ce a cenzurat o bloggeră creștină

censura-facebookFacebook și-a cerut scuze pentru că a blocat pagina unei bloggere creștine, care a spus că Biblia condamnă homosexualitatea.

Elizabeth Johnson, cunoscută și sub numele de „Mama Activistă” (Mommy Activist), a rămas surprinsă când Facebook i-a închis contul, atunci când și-a exprimat punctul de vedere biblic față de homosexualitate. Ea a argumentat că Biblia nu tolerează astfel de comportament, citând texte din Vechiul și Noul Testament pentru a-și sprijini mesajul. Facebook i-a eliminat rapid publicația și i-a suspendat contul în trei ocazii diferite. Facebook i-a spus lui Johnson că mesajul ei „nu urmează Standardele Comunitare de pe Facebook”.

„Mă cenzurează pe mine și mesajul meu biblic, în timp ce Mark Zuckerberg afirmă că Facebook este imparțial”, a spus Johnson într-un comunicat. „Publicația eliminată de Facebook nu includea apeluri telefonice, nici amenințări și nici insulte. A fost o discuție intelectuală și un comentariu asupra Bibliei”.

Facebook în cele din urmă și-a cerut scuze și a restabilit contul lui Johnson după ce a fost atacat pe alte rețele sociale. Un purtător de cuvânt de la Facebook a spus că au suspendat contul activistei dintr-un accident.

Citeste mai mult https://benidradici.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: