EDITORIALEEducatieStiri

CCR a decis că predarea educației sexuale în școli se face obligatoriu cu acordul părinților

Curtea Constituţională a României a respins, joi, sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis asupra actului normativ care modifică legea privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului.

„A respins, ca neîntemeiată, obiecţia de neconstituţionalitate formulată de preşedintele României şi a constatat că este constituţională, în raport cu criticile formulate, Legea pentru modificarea şi completarea Legii 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului”, se arată în minuta deciziei.

Legea prevede că în şcoli se vor derula, cu acordul scris al părinţilor sau al reprezentanţilor legali ai copiilor, programe de educaţie pentru viaţă, inclusiv de educaţie sanitară, pentru prevenirea contractării bolilor cu transmitere sexuală şi a gravidităţii minorelor.

Citeste mai mult: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/educatie/ccr-a-decis-ca-predarea-educatiei-sexuale-in-scoli-se-face-obligatoriu-cu-acordul-parintilor-1373313?fbclid=IwAR04K7cZxRY2GXqS5LbJiERwMN2T3BvxWZz7f2stpUor2Z_zjUoWg-I22xM

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: