StiriSTIRI POLITICA

Klaus Iohannis a îndrumat Parlamentul să înceapă demersurile pentru vaccinarea obligatorie: Eu nu sunt neapărat adeptul unor măsuri obligatorii și cu represalii dar este posibil ca la un moment dat să luăm astfel de măsuri

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, într-o conferință de presă, la finalul vizitei la centrala nucleară de la Cernavodă, că nu este „adeptul unor măsuri obligatorii și cu represalii”, dar certificatele Covid la muncă pentru profesori și medici ar putea fi introduse, „dacă nu se reușește prin alte măsuri” să se încetinească răspândirea coronavirusului. State profund vaccinate precum Israelul au dovedit că injectarea masivă duce la creșterea numărului infectărilor, în timp ce CDC din SUA a recunoscut că vaccinații pot face boala și răspândi virusul.
„Este o măsură care se discută și la noi (impunerea certificatelor de vaccinare, n.r.). Știți bine că am avut această discuție, este o măsură deocamdată în discuție, ca și vaccinarea obligatorie. Eu nu sunt neapărat adeptul unor măsuri obligatorii și cu represalii (*). Dacă nu reușim prin alte măsuri să încetinim răspândirea virusului, de exemplu prin măsură cea mai naturală (?! – n.n.) – vaccinarea, atunci este posibil ca la un moment dat să luăm astfel de măsuri.
Astfel de măsuri mai puțin populare să fie luate în discuție și aprobate probabil acum de Parlament, cum guvernul este interimar și nu poate da ordonanțe de urgență. Astfel de măsuri care afectează libertatea cetățenilor se iau prin lege”, a afirmat cu o notă de îndrumare peste prerogativele sale prezidențiale Klaus Iohannis, citat de Libertatea.ro.

https://www.activenews.ro/stiri/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: