A PLECAT LA DOMNULStiri

Pastorul Băruța Dumitrie a plecat la Domnul!

Băruța Dumitrie s-a născut pe 23 mai 1935 în satul Fughiu.
🖤Absolvent al Școlii Tehnice Sanitare în 1961
A lucrat ca și cadru medical – asistent de laborator clinic până în 1991.
🖤În 1966 s-a căsătorit cu Rodica Papon care provenea dintr-o familie de credincioși penticostali din Vadu Crișului, în același an l-a primit pe Isus Hristos ca Domn personal, în lucrarea de convertire a lui a avut ca exemple de viață creștină pe viitoarea soție și viitoarea soacră, pe care a iubit-o mult.
🖤În căsnicia lor au fost binecuvântați cu nașterea a 7 copii:
Timotei, Marius, Titel, Ligia, Călin, Monica și Gabriel.
🖤În anii 70 a început să activeze în biserica Penticostala nr.1, actuală Betel, unde a fost ordinat ca și prezbiter iar mai apoi ca și păstor pentru câteva biserici din zona rurală a Județului Bihor: Rontău, Săcădat, Băile Felix, Sărand. A fost cunoscut și iubit de frați pentru înțelepciune, disponibilitatea de a asculta, de a încuraja și de a se ruga pentru și împreună cu toți cei care treceau prin greutăți, boli și diferite încercări.
🖤În 2019 devine membru al Bisericii Penticostale Filadelfia din Oradea.
După o perioadă de încercări prin care Dumnezeu l-a trecut în ultimul an, fratele Băruța a plecat astăzi, 21 decembrie 2022, în veșnicie în pace, ca să fie împreună cu Cel pe care l-a iubit și l-a slujit timp de 55 de ani.

🖤Serviciul divin de priveghi joi, 22 decembrie, de la ora 1️⃣8️⃣:0️⃣0️⃣, în locașul de închinare al Bisericii Penticostale Betel din Oradea.
🖤Serviciul de înmormântare va avea loc vineri, 23 decembrie, de la ora 1️⃣3️⃣:0️⃣0️⃣, în locașul de închinare al Bisericii Penticostale Betel din Oradea, iar rămășițele trupești vor fi așezate, până la Marea Înviere, în Cimitirul Penticostal din Episcopia.
🖤Dumnezeu să mângâie familia îndoliată! 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: