StiriSTIRI EXTERNESTIRI SPORTIVE

Starul lui Paris Saint-Germain Neymar, primește lunar 541.680 € dacă evită orice „propagandă politică sau religioasă care ar putea afecta imaginea și unitatea clubului”.

Starul lui Paris Saint-Germain Neymar, primește lunar 541.680 € dacă evită orice „propagandă politică sau religioasă care ar putea afecta imaginea și unitatea clubului”.
Acest lucru este potrivit unei anchete a știrilor spaniole El Mundo, care a dezvăluit contractul atacantului cu PSG
Se înțelege că Neymar va primi 6,2 milioane EUR pe an ca parte a unei „clauze etice” incluse în contractul său cu clubul parizian.
De asemenea, i se cere să evite orice „comentariu public negativ cu privire la club, cei care lucrează acolo și cei care îl susțin”, deoarece clubul dorește un „comportament exemplar, în special pe teren” de la jucător.
Clauza îl încurajează, de asemenea, să fie „politicos, punctual, prietenos și disponibil pentru fani”.
Tânărul de 29 de ani a făcut anterior câteva referințe la credința sa creștină. A crescut mergând la biserica baptistă Peniel din localitatea sa natală Sao Paulo, cu pastorul său principal, Newton Lobato.
Neymar a spus odată: „Viața are sens numai atunci când idealul nostru cel mai înalt este să-L slujim pe Hristos”.
De asemenea, a fost văzut primind trofee purtând o bandă cu capul în care se spune „100% Jesus”, cum ar fi celebrarea finală a Ligii Campionilor din 2016, când FC Barcelona a revendicat titlul.
Jucătorul brazilian este unul dintre cei mai bine plătiți din lume.
relateaza https://premierchristian.news/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: