DEVOTIONALE

Devoțional | Este timpul pentru o schimbare

Noi toți privim cu fața descoperită, ca într-o oglindă, slava Domnului, și suntem schimbați în același chip al Lui, din slavă în slavă, prin Duhul Domnului. (2 Corinteni 3:18)

Versetul de astăzi ne învață că avem nevoie atât de Cuvântul lui Dumnezeu, cât și de Duhul Lui care să lucreze în viețile noastre, pentru a putea experimenta schimbările pe care Dumnezeu vrea să le aducă.

Toți cei care vin la Hristos au nevoie de schimbare. Cu siguranță, nu vrem să rămânem la fel după ce L-am cunoscut. Ar trebui să ne dorim schimbarea, dar trebuie să înțelegem că nu putem să ne schimbăm singuri. Trebuie să ne încredem pe deplin în puterea Duhului Sfânt, care ne va vorbi despre schimbările care sunt necesare și pe care, mai apoi, le va aduce în viețile noastre. Ca și credincioși, trebuie să cooperăm cu lucrarea pe care El o face în noi, amintindu-ne că El este Cel care face schimbările. De multe ori, El ne vorbește despre schimbările pe care vrea să le facă în viețile noastre, așa că trebuie să ne păstrăm inimile sensibile la vocea Lui, astfel încât să fim gata să lucrăm împreună cu El, atunci când El ne transformă, „din slavă în slavă”.Citeste mai mult

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: