DEVOTIONALEEDITORIALE

Germania terorista? Rapirea copiilor Furdui

Aşa vorbeşte Ezechia: ,Ziua aceasta este o zi de necaz, de pedeapsă şi de ocară Isaia 37:2

Să se risipească întocmai ca nişte ape cari se scurg! Săgeţile, pe cari le-aruncă ei, să fie nişte săgeţi tocite! Să piară, ca un melc, care se topeşte umblînd; să nu vadă soarele, ca stîrpitura unei femei! Psalm 58:7-8

Imi fierbe sangele in mine de manie vazand cum aceasta familie model si crestina este abuzata mai rau decat in atacurile tribale din jungla. De fapt trebuie sa intelegem ca Germania ca si tarile nordice sunt dominate de ocultism Norse, chiar daca aceasta nu apare oficial. Ce s-a intamplat familiei Camelia si Petre Furdui este un act terorist din partea asa zise-i organizatie de protectie a copilului din Germania care nu da socoteala nimanui. Rapirea copiilor de acasa sub ochii parintilor, in engleza se numeste child abduction si este mai grava decat rapirea adultilor.

Slava Domnului pentru frati si surori care se roaga si postesc! Aici este puterea noastra. Pe de alta parte, fac un apel la toti Romanii din toate partile lumii sa activeze orice forma de social media si sa deconspire acest act brutal de terorism impotriva crestinilor romani. Mesajul dat de Germani prin aceasta manevra salbatica este urmatorul: este toleranta zero fata de copii crestini, normali si care sunt un model social, iar in ce priveste drogatii, perversii, ciudatii si islamicii, toleranta totala.

Chem pe acei care pot contacta guvernul polonez, maghiar, si slovak, sa ceara sa se intervina in favoarea familiei Furdui. La Polonezi nu le este frica de amenintarea germanilor. Nu contez pe guvernantii romani absolut deloc.

Rog pe cei care pot activa orice organizatie neguvernamentala care le pasa cat de cat de copii, sa intervina la guvernul german. citeste mai mult

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: