DEVOTIONALE

Devoțional | Dumnezeu vrea să te ducă la un nou nivel

Timpul petrecut în prezența lui Dumnezeu este vital pentru creșterea și maturizarea noastră.

Dă înţeleptului, şi se va face şi mai înţelept; învaţă pe cel neprihănit, şi va învăţa şi mai mult! (Proverbele 9:9)

Chiar dacă Dumnezeu vrea ca noi să avem o viață fericită și satisfăcută, El provoacă uneori o nemulțumire sau un sentiment că este ceva care nu merge bine, deoarece nu vrea să continuăm să facem aceleași lucruri vechi. El vrea să ne provoace să-L căutăm pentru a ne putea duce spre noi niveluri spirituale.

Dumnezeu vrea întotdeauna să devenim mai puternici, să mergem mai adânc în cunoașterea Sa și să creștem în intimitate cu El. De cele mai multe ori, El ne conduce în acel proces de maturitate, luându-ne din locuri în care ne-am simțit confortabil. Prea mult confort pentru un timp îndelungat poate însemna că nu suntem în creștere. Dacă simți ceva care îți stârnește inima și nu-l înțelegi foarte bine, întreabă-L pe Dumnezeu ce se întâmplă și ia-ți timp să aștepți ca El să răspundă.

Timpul petrecut în prezența lui Dumnezeu este vital pentru creșterea și maturizarea noastră, dar nu putem face aceleași lucruri tot timpul și să experimentăm tot ce are Dumnezeu pentru noi. Am avut momente în care citirea Bibliei a devenit greoaie, dar Dumnezeu mi-a pus pe inimă să citesc o traducere diferită timp de câteva luni. Această mică schimbare a adus o creștere, deoarece am văzut lucrurile într-un mod diferit. Satana a încercat să mă condamne pentru că nu voiam să citesc Biblia, dar Dumnezeu încerca să mă determine să fac o schimbare în traducerea pe care o citeam. Într-o zi nu reușeam să mă concentrez ca să citesc Biblia și să mă rog, așa că m-am mutat pe un alt scaun din biroul meu și, dintr-o dată, am văzut lucruri care erau în biroul meu de ani de zile, dar pe care nu le observasem.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14465-devotional-dumnezeu-vrea-sa-te-duca-la-un-nou-nivel?fbclid=IwAR0iykVwMhjfOvKhkEGiPvzqXM0vrBZNeTeY63lpzCPlSPZ1orswXcKNRUg

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: