DEVOTIONALEDEVOTIONALE VIDEO

Devoțional | Duhul harului

Nu încercați niciodată să faceți nimic fără să-I cereți lui Dumnezeu să vă ajute.

Duhul Sfânt este Duhul harului. Harul este puterea Duhului Sfânt, prin care putem să facem cu ușurință ceea ce nu putem face prin propria putere. Dar în primul rând, este puterea care ne permite să fim într-o relație bună cu Dumnezeu, astfel încât El să poată trăi în noi și noi să fim casa Lui. Cu Duhul Sfânt în noi, putem să atragem în inimile noastre puterea Duhului harului, pentru a face ceea ce nu putem face pe cont propriu.

De exemplu, am petrecut ani de zile încercând să mă schimb pentru că am văzut multe defecte în caracterul meu. De cele mai multe ori mă simțeam frustrată, pentru că tot efortul și munca mea nu produceau schimbări. Dacă mi-aș fi dat seama că voi spune lucruri grele pe care nu ar trebui să le spun, aș fi luat decizia să mă opresc. Dar indiferent de ceea ce făceam, nu m-am putut schimba și uneori părea că situația se înrăutațea.

În cele din urmă, am strigat către Dumnezeu, recunoscând că nici măcar nu aș mai putea încerca să mă schimb. În acel moment, L-am auzit pe Dumnezeu vorbindu-mi: „Bine. Acum pot să fac ceva în viața ta.”

Citeste mai mult: https://alfaomega.tv/dev

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: