EDITORIALE

Devoțional | Tipul greșit de „martir”

Ci tu, când faci milostenie, să nu ştie stânga ta ce face dreapta – Matei 6:3

Cu toții cunoaștem ce este un martir. Cu toții am auzit povestiri sfâșietoare despre bărbați eroi și femei eroine care au murit pentru Hristos. Dar există un alt fel de martiraj, care nu conține nici curaj și nici noblețe – ci o suferință mare și constantă, gata oricând să fie împărtășită cu oricine care este dispus să asculte. Acest tip de martiri doresc ca toată lumea din jur să cunoască sacrificiile pe care le fac ei în viața lor.

„Cursa martirului” este una în care se poate cădea foarte ușor. Începem prin a ne sluji cu drag familiile și prietenii. Dar după o vreme, inimile încep să ni se schimbe și începem să așteptăm ceva în schimb. Posibil să nu mai avem inima unui slujitor. Amărăciunea își face loc și curând aflăm că ne-am împotmolit, plângându-ne de milă – astfel, am devenit martiri.

Biblia ne spune să dăruim fără ca stânga să știe ce face dreapta. Cu alte cuvinte, Dumnezeu dorește să slujim și să dăruim, fără să ne pese dacă oamenii notează sau ne apreciază.

Ai căzut în „capcana martirului”? Dacă da, cere-I lui Dumnezeu să-ți dea inima Lui, ca să poți dărui dezinteresat și fără vreo preocupare pentru recunoaștere.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14161-devotional-tipul-gresit-de-martir?fbclid=IwAR1-xqZUXmAy10vVwtK4uUSkXRIqWIz1MvDLQj5k9kKFCKy9wyk9p-Z5PL8

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: