ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Hristos a inviat!

Astazi crestinii de pretutindeni sarbatoresc Invierea Domnului Isus Cristos. Aceasta sarbatoare pentru unii este doar un motiv de petrecere,de reunire a familiei,dar oare acesta este motivul pentru care trebuie sa sarbatorim? Motivul pentru care sarbatorim este:Iubirea si Iertarea aratate pe Golgota.

Cred ca ar trebui cu aceasta sarbatoare sa ne aducem aminte de jertfa data pentru noi pe cruce. Dumnezeu pentru ca ne-a iubit asa de mult a vrut sa fim impreuna,sa putem vorbim oricand cu El,de aceea a dat un Fiu pentru mai multi fii. Este minunat sa sti ca ai un Tata care a dat ceea ce a avut mai scump pentru ca te salva,pentru a putea sa ii spunem:,,Tata”!Ar trebui sa fim recunoscatori pentru ca ne iubeste atat de mult…Cred ca aceasta sarbatoare imi place asa de mult pentru ca imi aduce aminte din nou ca Cineva a murit pentru mine, si ca nu am avut nici un drept,si ca meritam pedeapsa cea mare.Odata cu moartea Domnului Isus noi am putut sa intram in legatura cu Tatal.Daca nu crezi ca Dumnezeu te asculta indiferent de zi sau ora..punel la incercare,nu iti va parea rau. Cred ca acum mai mult ca oricand ar trebui sa meditam la ce mult iubeste Dumnezeu lumea, chiar daca noi L-am rastignit pe o cruce,El nu ramas pe cruce, a inviat si S-a dus in cer sa ne pregateasca loc langa El.Haideti ca astazi mai mult ca oricand sa Ii multumim pentru dovada de dragoste aratata pe Golgota si sa nu uitam ca El ar trebui ca zi de zi sa invie in inimile si vietile noastre.
Inchei prin a spune urmatoarele cuvinte:Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri?Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea.Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea.Suntem liberi pentru ca Cristos a inviat!Nadajduiesc ca toti ne vom gandi serios la adevarata semnificatie a Pastelui!Hristos a inviat!

Articol scris de Claudia Mihaiescu, ®www.CrestinTotal.ro

Citeste (click aici) articole scrise de Claudia Mihaiescu.

In fiecare marti un nou articol de Claudia Mihaiescu

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

  1. Eu n-am vazut ,cum a-nviat Isus ,nici mana-n rani ca Toma nu i-am pus
    Dar simt mereu ca-n viata ce mi-a dat ,traieste,traieste,e viu cu-adevarat
    ISUS HRISTOS este viu si sta la dreapta Tatalui si asteapta pe totii acei rascumparati prin jerfa de la Golgota .

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: