EDITORIALE

Devoțional | Darul trebuie să te coste

Dar împăratul a zis lui Aravna: „Nu! Vreau s-o cumpăr de la tine pe preţ de argint şi nu voi aduce Domnului Dumnezeului meu arderi de tot, care să nu mă coste nimic.” Şi David a cumpărat aria şi boii cu cincizeci de sicli de argint. – 2 Samuel 24:24

În economia lui Dumnezeu cred că nu merită să ai nimic ieftin. El și-a dat singurul Său Fiu pentru a ne elibera, iar din moment ce noi nu putem egala acest sacrificiu, ar trebui să Îi oferim ceea ce este de valoare pentru noi. Regele David a spus că nu Îi va oferi lui Dumnezeu ceva care să nu îl coste nimic. Am învățat și eu că nu dăruiești cu adevărat până când nu simți asta.

Să dau mai departe lucruri din casă sau haine de care nu mai am nevoie poate fi un gest drăguț, dar nu aceasta este adevărata dărnicie. Adevărata dărnicie este atunci când dăruiesc cuiva un lucru pe care aș fi dorit să îl păstrez.

Sunt sigură că ați avut astfel de teste, când Domnul v-a cerut să dați altcuiva un lucru pe care doreați să-l țineți pentru voi. Când iei însă în considerare că, motivat de dragostea pe care ne-o poartă, Dumnezeu Și-a dat Fiul pentru noi, nu te face acest lucru să dorești să te dăruiești și tu?

Adevărul simplu este următorul: Trebuie să dăruim pentru a fi fericiți, iar adevărata dărnicie este cea care te costă.

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13292-devotional-darul-trebuie-sa-te-coste?fbclid=IwAR3lYYoXmHDPGBbmFGmt0qpmfSs923kMu0Poh7MQfRCc6OukexSc9hUOtmI

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: