Articole de CraciunARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

CRACIUN FURAT?

Magazinele sunt pline cu produse pentru sarbatori iar oamenii sunt tot mai tristi si nemultumiti ca nu pot cumpara tot ce vad… Exista dorinta de a oferii celor din jur cat mai multe lucruri frumos ambalate ,de a impodobii casa sau biserica cu brad ,instalatie si ornamente , de a invata colinde noi pentru a colinda pe cei apropiati… Copii primesc cadouri de
Craciun si este bucurie …. Dar cati mai stiu ce sarbatorim la Craciun?
Ce treaba are Mos Craciun cu Craciunul?
Alegem sa copiem majoritatea ,sa dam cadouri celor dragi si sa nu vorbim de Isus ….
Poate ca acum la Craciun ar trebui ca sa ne indreptam spre cei de langa noi si sa le vorbim de ISUS , de ceea ce El a facut… sa aratam dragostea Lui, sa ne deschidem casele si inimile .

Punem mare pret pe ceea ce avem pe masa si mai putin pe ceea ce avem in inimi. Ne amagim crezand ca avem sarbatori frumoase daca casa e plina de musafiri si mesele pline… dar cum sunt inimile noastre?

Astazi cand pentru a comunica sunt atatea cai sunt oameni singuri langa noi…..sunt oameni care nu au cu cine schimba o vorba , sunt oameni care au mesele pline si totusi se simt goi… si sunt oameni care nu au nimic si se simt uitati …tu de care esti?

Priveste in jurul tau ce poti face pentru a aduce Craciunul autentic inapoi? Cum il poti aduce pe Isus si bucuria nasterii Mantuitorului in viata oamenilor?

,,Craciunul trebuie sarbatorit cu familia ‘’ asa spun cei mai multi … foarte bine ,dar haideti sa fie un Craciun in care sa reparam relatiile subrezite ,sa rezolvam conflictele ce ne tin departe unii de altii, sa ne cerem iertare pentru ranile facute…sa fim autentici nu doar sa zambim frumos in public si sa ne vorbim in spate. Sa fim mai buni !

Cei invatam pe cei mici, prin faptele nostre, despre Craciun? Ca este o zi in care stam la televizor si ne imbuimam cu mancare?

Haideti sa-l concediem pe Mos Craciun si sa-L aducem pe Isus in vietile noastre. Avem nevoie de El , suntem goi si pierduti indiferent cate bogatii avem sau nu avem…

Haideti sa traim adevaratul Craciun !

Scris de STAMEN SIMONA

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

 1. shalom,cand vreodata a fost scris cuvantul CRACIUN,Cine vrea sa se informe sa citeasca inceputul asa zisului CRACIUN acolo veti fi surprinsi de ceea ce afalti si atunci un adevarat crestin ,un adevarat copil a lui DUMNEZEU nascut din nou ,el va accepta CUVANTUL si va crede doar ceea ce scrie in CUVANT LUI DUMNEZEU!

 2. Da, s-a facut o greseala enorma,unind doua sarbatori in aceasta zi de Craciun si ca sa faci diferenta este nevoie de Duhul Sfant care sa deosebeasca sarbatoarea Nasterii Domnului de sarbatoarea zeului RA ,caruia paganii ii aduceau daruri si ii tineau ziua cu fast si distractii , precum si noi tinem ziua Domnului Isus in smerenie si bucuria mantuirii si facem ca cei trei Magi care au adus daruri lui Isus.
  Daruri primesc si cei sfinti si cei pagani, fiecare deosebit.
  In zilele de azi, totul este o escrocherie si multi aduc daruri mosului craciun la bradul impodobit si totusi oameni colinda despre Nasterea Lui Isus,ce imensa confuzie!!!!OAMENII AU AMESTECAT PLACERILE SI DISTRACTIA LUMII, CU ZIUA SFANTA A NASTERI DOMNULUI.
  Deci,aveti grija de ambalajul sclipitor care v-a fi aruncat la gunoi si continutul darului care Il veti pastra, sa nu le confundati si aveti grija cui le daruiti, incercati sa deosebiti si sa despartiti aceste doua sarbatori prin Duhul Sfant.
  Multi nu cunosc sa deosebeasca darurile lui Dumnezeu de darurile paganesti care sunt semnificate ca doar ambalaje, caci Misterul sarbatorii Craciunului este deosebirea duhurilor ,cei ai LUI DUMNEZEU de cei ai diavolului.
  Aceasta zi de Nastere a Domnului este Taina lui Dumnezeu pentru copii Lui ,numai ei stiu deosebi binele de rau ,cei care sunt umpluti de Duhul Sfant,caci multi se bucura de ambalajul sclipitor al paganilor si arunca continutul umil al sarbatorii ,care este Isus Hristos nascut in Betleem si in inima noastra .Domnul fie laudat!
  Ps.145:2. In fiecare zi Te voi binecuvanta si voi lauda Numele Tau in veci de veci.
  3. Mare este Domnul si foarte vrednic de lauda, si marimea Lui este nepatrunsa.
  4. Fiecare neam de om sa laude lucrarile Tale si sa vesteasca ispravile Tale cele mari!
  5. Voi spune stralucirea slavita a maretiei Tale si voi canta minunile Tale.Amin

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: