Reclame
ULTIMELE STIRI

CÂȘTIGUL ȘI DRUMUL SPRE EL!

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00


Se simțea tensiunea în aer. Suspansul era la cote înalte pentru că o simplă acțiune putea schimba locul sărbătoririi unui an de muncă, transpirație, nervi și încordare. Distanța punctelor dintre cele două protagoniste era invers proporțional cu distanța geografică dintre ele.

Nu este intenția mea să fac o cronică sportivă și nici să mă plasez în vreuna din tabere, dar am înțeles încă o dată, dacă mai era necesar că lumea aceasta ne vinde ieftin faptul că a câștiga e totul. Pentru că nu contează ce-ți aduce câștigul, dacă îți pierzi onoarea obținându-l! Pentru că în momentul în care câștigul e totul, nu mai contează nimic altceva! Iar asta este valabil în orice domeniu, pentru lumea aceasta. Dacă scopul este câștigul și nu contează nimic altceva, atunci ești gata să folosești orice mijloace, fie ele legale, onorabile sau mai puțin pentru a obține acel lucru.

Și Pavel vorbește despre a alerga cu folos, a alerga spre țintă, a nu lovi cu pumnul în vânt. Dar pentru un creștin ținta vorbește despre un câștig deja obținut în ceea ce a făcut Cristos pentru noi. Scopul pentru noi nu trebuie să ceva ce deja am obținut, ci ceea ce facem în timp ce călătorim spre acea țintă, spre acel câștig deja obținut. Ceea ce a făcut Cristos pentru noi ne dă pacea și siguranța unei călătorii liniștite, pe de-o parte și plină de acțiune, pe de altă parte, în a vorbi și altora despre o astfel de călătorie. De aceea este important cum trăiești, cum alergi, cum călătorești. Nu mai confunda căile Domnului cu căile lumii acesteia! Trăiește cu onoare! Trăiește cu bucurie! Trăiește ca un învingător! Trăiește ca Isus!

http://tineri.betania.ro/castigul-si-drumul-spre-el/

Reclame
Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22699 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: