Reclame
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Declarație în America: “Satan îți vrea copiii!”


Pe 17 august în orașul Little Rock din statul Arkansas a fost dezvelită statuia lui Satan, care era pusă pe platforma unui camion. Acești sataniști sfidează milioane de oameni și caută să pângărească o națiune și o lume întreagă. Cineva mi-a spus că sunt prea “incisiv” în vestirea Evangheliei, dar când văd cum satanaiștii și închinătorii la plăceri carnale își promovează păcatul nu fac decât să cresc în râvna mea pentru Dumnezeu.

Ceea ce m-a uimit foarte tare nu a fost neapărat că zeci de oameni s-au bucurat de acest eveniment, ci că această statuie are în stânga și în drapta doi copii care îl admiră pe Baphomet. Declarația este directă: “Satana îți vânează copiii!”

Am simțit și văzut asta de mult timp uitându-mă cu copiii mei la desene, am văzut mult demonism în ele, am văzut personaje cu chipuri de demoni, am văzut violență și limbaj nepotrivit, am văzut multă vrăjitorie și incantații pe care noi nu știm să le descifrăm, dar care trimit blesteme și leagă oameni de vicii. De aceea mulți din copiii de azi sunt legați încă de la vârste fragede de vicii pe care nici cei mari nu le au, sunt violenți, sunt neascultători, iar mulți dintre ei sunt duși la psihologi când părinții lor nu au știut niciodată cu ce se ocupă unul.

Altă agendă a Satanei este de a-i dezbrăca încă din pruncie de valori, morală și puditate, de aceea li se pregătesc programe școlare demonice. Să fie dezorientați la maxim, să nu mai știe cine e băiat și cine e fată, cine pe cine trebuie să iubească și spre ce să se îndrepte în viitor.

Există însă scăpare, iar aceasta este la Hristos. Nu-ți mai lăsa copiii să fie otrăviți de spiritul lumii care intră în casa ta prin televizor și internet și prin firea lor care oricum este din pruncie înclinată spre tot ce e rău, ai grijă cine și cum îi educă în grăfinițele și școlile în care îi trimiți. Noi adulții credem ca și ucenicii că ai noștri copii sunt prea mici ca să fie băgați în seamă și să înțeleagă ceva despre Dumnezeu, dar Isus nu a fost așa. Ucenicii i-au certat pe părinții care și-au adus copiii la El ca să-i binecuvinteze, însă Hristos le-a zis apăsat: “Lăsați copilașii să vină la mine și nu-i opriți, căci Împărăția cerurilor este a celor ca ei!”

Ați auzit bine, Împărăția Cerurilor este a celor ca ei, dar dacă îi lăsăm de izbeliște ei vor intra în cealaltă Împărătie. Așadar, veghează asupra copiilor tăi și nu-i lăsa să admire demonicul, dă-le să admire lucrurile sfinte, învață-i să se roage, cere-I lui Hristos ca zilnic să-i binecuvinteze, învață-i să citească Psalmi, Proverbe și despre Hristos și astfel întunericul nu va pătrunde în ei.

Doamne ajută!

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1783316615049783/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22934 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: