EDITORIALE

Reunificarea “familiei Bodnariu” – Apel pentru românii de pretutindeni!

familie-bodnariu-norvegia-3Familia Bodnariu suntem noi – tu si cu mine

In primul rand si inainte de toate trebuie sa stim si sa nu uitam nici o clipa ca Dumnezeu e la carma tuturor lucrurilor si ca nimic nu se intampla fara stirea, voia si acordul Lui! Din aceste motive suntem indreptatiti sa credem ca Acela care a ingaduit incercarea care s-a abatut peste patriarhul Iov, este Acelasi si azi, ca toate lucrurile ii sunt in control si ca nimic nu i-a scapat vreodata din mana Sa cea puternica!

In al doilea rand, Acela care l-a luat pe David de la pasune, de la oi si a ales-o pe Maria sa-L aduca in lumea noastra pe Mantuitorul, i-a gasit pe Marius si Ruth vrednici de sacrificiu pentru o cauza mult mai mare decat ne putem inchipui noi acum – reunificarea noastra, a crestinilor romani de pe intreg mapamondul! Gandul ca aici e degetul lui Dumnezeu, gand pe care l-am avut inca de la citirea primelor stiri despre familia Bodnariu, nu m-a parasit nicio clipa – dimpotriva capata accent cu fiecare zi ce trece. Familia Bodnariu suntem noi!

Dumnezeu pur si simplu n-a mai suportat sa vada goana nesabuita dupa lucrurile absolut inutile pe care le acaparam ca niste cleptomani in preajma sarbatorilor care se apropie si a intervenit, vrand sa spuna inca o data STOP! Opriti-va, si sa stiti ca Eu sun Dumnezeu!

 

Apoi. sunt convins ca, intr-o scrisoare pe care apostulul Pavel ne-ar scrie-o, s-ar regasi si cuvintele “din toate partile aud ca intre voi sunt certuri”.

Nu m-am indoit niciodata de faptul ca Dumnezeu iubeste Romania si, implicit pe  noi romanii, oriunde ne-am afla in aceasta lume si ca, in dragostea Lui nemarginita si in intelepciunea Lui fara de margini gaseste mereu si mereu noi metode pentru a ne readuce cu picioare pe pamant si a ne indrepta ochii inspre cer. Sunt pe deplin convins ca pentru trei sau patru lucruri inima Lui plange cand se uita la noi si ne vede preocuparile bolnavicioase.

Primul cu care incep este afacerea evanghelismul – si nu ma refer aici la librariile crestine ci la inghesuiala de la amvoane, datul din coate, din gura si – dupa caz – din portmoneu pentru un loc laolalta cu cei mari.

Cel de-al doilea este goana nebuna dupa lucruri fara valoare, lucruri pe care apostolul Pavel le numea gunoaie si, implicit, extenuarea pana la sacrificiul pentru viitorul copiilor  – lucru pe care nu ti-L poruncisem si nici nu-Mi trecuse prin gand!

Al treielea – o erezie moderna – idolatrizarea odorului si incercarea de a face din fiecare copil din bisericile romane un superstar; prin imbracamintea purtata, pregatirea si prezentarea impecabila a unei poezii, cantari sau prin manuirea unui instrument muzical in fata auditoriului. (pana azi nu am auzit o relatare despre drama la intoarcerea de la biserica in urma esecului, cum ar fi de exemplu, o nota falsa la instrumental muzical sau un cuvant gresit intr-o poezie – asta ca sa ne fie clar inca o data, daca mai era nevoie, pe ce se pune accentul).

Familia Bodnariu suntem noi – tu si cu mine. Comparativ cu cei sapte membri ai familiei Bodnariu, noi, cei pe care barnevernet-ul lumii acesteia ne-a luat de la sanul Tatalui, suntem infinit mai multi iar drama Parintelui ceresc cu atat mai mare. Continuare > newsnetcrestin.blogspot.ro

page

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: