DEVOTIONALEEDITORIALE

Sali Sabri: Nu ai cum să petreci veșnicia cu El dacă aici pe pământ ai trăit doar pentru stomac!

Iacov și Ioan erau pescari profesioniști. Era meseria lor din tată în fiu. De aici își câștigau existența. Când i-a chemat Hristos, au lăsat mrejele, corabia, pe tatăl lor cu ochii în soare și l-au urmat pe Isus. Fără scuze, fără șovăieli și fără prea multe studii de fezabilitate. Ei au știut că atunci când te cheamă Dumnezeu să-L slujești El poartă de grijă.

Suntem atât de ocupați cu meseriile noastre, cu businessul nostru că nu mai avem timp să ajungem măcar o dată pe săptămână la biserică. Trăim de parcă am avea doar trup. Muncim de parcă am mânca cu cinci guri. Strângem la comori de parcă nu am muri niciodată. Toate vor arde într-o zi. Doar cine rămâne în Hristos și ascultă de poruncile Lui va trăi veșnic, restul se va face scrum și vor arde în foc și pucioasă.

E timpul să lăsăm mrejele, corăbiile, vilele și piscinile și să-L urmăm pe Hristos. Să muncim responsabil, ca pentru Domnul, dar să trăim sută la sută pentru EL. Nu ai cum să petreci veșnicia cu El dacă aici pe pământ ai trăit doar pentru stomac. Să lucrăm cât mai e zi. Vine noaptea. Mai e puțin.

articol scris de Sali Sabri

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: