EDITORIALE

Dumnezeu i-a vorbit unui director de la Disney Land California

Dumnezeu i-a vorbit unui director de la Disney Land California

Am fost cu familia Cătinaș (a doua din dreapta) acasă la familia Petean (prima din dreapta). Acolo l-am întâlnit pe unul dintre directorii de la Disney Land (a treia familie din drepta). Disney Land California este o afacere de aproape 30 milioane de euro pe zi din care 6 milioane profit. În zilele de vară sunt în acest parc și 100.000 de mii de oameni. Am descoperit că oamenii aceștia îl iubesc pe Dumnezeu și că sunt în căutarea unei Biserici.

Am făcut cu toții o rugăciune pentru ei în timpul căreia am văzut doi îngeri în dreptul lor. Le-am spus că unul stătea deasupra lor iar altul mergea în fața lor luminându-le drumul, acestă familie s-a oprit, atunci cel din față le-a spus să meargă înainte că va fi cu ei.

După ce le-am spus ce mi-a transmis Dumnezeu pentru ei, acest domn mi-a spus că cei de la Disney i-au propus să se mute ca director într-un nou parc, dar nu știau ce să facă, dacă e mai bine pentru ei ca familie sau nu. Apoi el mi-a spus că a înțeles că Dumnezeu este cu ei și că îngerul Domnului le merege înainte luminându-le calea.

Au lăudat pe Dumnezeu împreună cu noi, iar noi i-am mulțumit Lui că ne-a dat această oportunitate de a-L sluji!

https://www.facebook.com/search/top/?q=tony%20berbece

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: