EDITORIALE

Siguranța genunchilor îndoiți – Nicolae Geantă

fugiM-a întrebat cineva dacă știu de ce nu cad păsărelele din copac. De ce pot dormi chiar pe furtună. Am bâiguit ceva dar n-am nimerit răspunsul. “Pentru că Dumnezeu, în înțelepciunea Sa, le-a creat astfel încât atunci când își îndoaie genunchii li se strâng ghearele”, a fost răspunsul. Adică piciorușele firave devin o menghină din care nu te poți elibera!

Lecția păsărelelor ne învață că doar cel cu genunchii îndoiți nu va fi răpus de furtună. Va rămâne neclintit. Cine își pleacă genunchii în fața Domnului Dumnezeu nu poate fi biruit de Satana! Diavolul nu se teme așa tare de predicatorii grozavi, nici de cor, nici de fanfară. Dar moare de frică atunci când biserica își pleacă genunchii!

În genunchi te smerești. Dar și crești totodată. “În genunchi ești mai mare”, e sintagma de la apostoli încoace. Nu știu însă de ce vrem să creștem mai mult dând din coate…

Rugați-vă! Nu doar cu genunchii plecați, ci și cu inima smerită! Nicio furtună nu vă va dezlipi de biserică. Cu atât mai mult de Hristos!

Nicolae Geantă

http://www.ciresarii.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: