EDITORIALE

Mama mea a murit când am fost foarte tânără. O voi recunoaște când ajung în cer? Răspunsuri – de Billy Graham

Nu mi-am cunoscut niciodată mama, pentru că a murit când eram foarte tânără. O voi recunoaște când ajung în cer? Și ea o să mă recunoască? Acest lucru mă deranjează, pentru că am auzit că Biblia spune undeva că în cer nu ne vom aminti de lucrurile anterioare.

Nu mă îndoiesc că în cer mama voastră vă va recunoaște și o veți recunoaște – chiar dacă nu v-ați cunoscut niciodată pe pământ. Când a murit copilașul regelui David, David a declarat: „Voi merge la el” (2 Samuel 12:23).
Poate că te gândești la Isaia 65:17: „Căci iată, Eu fac ceruri noi* şi un pământ nou; aşa că nimeni nu-şi va mai aduce aminte de lucrurile trecute şi nimănui nu-i vor mai veni în minte.” Dar acest verset nu are nimic de-a face cu faptul că vom fi sau nu reuniți cu cei dragi în cer dacă îl cunoaștem pe Hristos. În schimb, ne dă o mare promisiune: într-o zi, toate păcatele și durerile și eșecurile acestei lumi se vor sfârși și vom fi cu Hristos pentru totdeauna.

Mai mult decât atât, Dumnezeu a promis că în cer nici un lucru, nici măcar amintirea păcatului și a durerii lumii, nu va arunca o umbră asupra bucuriei pe care El ne-o pregătește acolo. Gândește-te la asta pentru o clipă. În această lume, chiar amintirea a ceea ce ne-a făcut ceva cineva cu ani în urmă ne poate provoca încă durere. Dar acest lucru nu va fi adevărat în cer, pentru că acolo nu ne vom mai concentra asupra trecutului, ci asupra lui Hristos și a ceea ce El înseamnă pentru noi.

Între timp, faceți-vă obiectivul de a merge împreună cu Isus în fiecare zi. Il cunosti? Dacă nu, fă-ți angajamentul față de El astăzi. Apoi, mângâiați-vă în făgăduința Lui: „Eu mă duc acolo (în ceruri) pentru a pregăti un loc pentru voi” (Ioan 14: 2).

--

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2017/11/12/mama-mea-a-murit-cand-am-fost-foarte-tanara-o-voi-recunoaste-cand-ajung-in-cer-raspunsuri-de-billy-graham/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura