Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – In prezenta Sa

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


În timp ce meditezi necontenit la Cuvânt și ai comuniune cu El zilnic în rugăciune și închinare tu vei crește tot mai mult în asemănarea cu Isus. Pe măsura ce vezi cât de iubitor și milos este față de tine, te vei încrede în El tot mai mult că te va sprijini în toate încercările. Cuvântul Său face lucrul acesta foarte clar: „Căci Domnul Îşi întinde privirile peste tot pământul, ca să sprijine pe aceia a căror inimă este întreagă a Lui” (2 Cronici 16:9).

Caută-L cu toată inima ta și tânjește după prezența Sa în viața ta de fiecare zi. Atunci tu vei cunoaște și experimenta gloria Sa extraordinară. Nu îmi pot imagina cum necredincioșii ar putea cunoaște pace, cât de mică ar fi, în aceste vremuri primejdioase, fără prezența și siguranța lui Isus. Teama și durerea sufletească atârnă deasupra omenirii precum un nor întunecat. La o întrunire recentă a unora dintre cei mai bogați oameni ai lumii, unul din vorbitori a zis pe un ton foarte grav: „Suntem cu toții în cea mai rea încurcătură posibilă. Noi ne-am făcut-o cu mâna noastră și nu știm cu să ieșim din aceasta. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că Isus este aproape de noi și alături de sufletul nostru în acest ceas cumplit. Îmi aduc toate temerile mele pline de neliniște și îngrijorările în locul plin de pace al rugăciunii unde pur și simplu, eu îl iubesc pe Isus. Acolo, în liniște, eu mă închin lui Isus, mulțumindu-I și încredințându-I Lui toate durerile, stresul și îngrijorările cu privire la familia mea. Eu cânt zilnic acel vechi cântec gospel:

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/10388-devotional-in-prezenta-sa?fbclid=IwAR2hErdfHRli7FmFcUeEU2YPvbAWq8rsWW3fY2UPJjODcuVtuN1qzLBK1Lo#ixzz5kNtHU3U2
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23827 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: