DEVOTIONALE

Apocalipsa Nucleară ar crea terenul perfect pentru Noua Ordine Mondială

În paralel cu războiul cu Rusia din Ucraina, Occidentul pregătește războiul cu China și transformarea NATO în Jandarm al Globalizării.

inistrul de Externe britanic a făcut o serie de dezvăluiri incredibile, care au fost expediate cu discreție sau băgate direct sub preș de autocenzura presei mondiale.

Șefa diplomației de la Londra, Liz Truss, a declarat că principiul apărării colective, pe care se bazează NATO, trebuie să devină un principiu global de Securitate și Economic.

Cu ocazia Banchetului de Paști dat de Primarul Londrei, Truss a afirmat că, după invazia Rusiei în Ucraina, noile reguli ale geopoliticii ar trebui să permită NATO să încheie alianțe de apărare peste tot în lume.

Truss a explicat că acțiunile globale ale NATO trebuie să fie inclusiv preventive:

„Vreau să spun că NATO trebuie să aibă o perspectivă globală, gata să facă față amenințărilor mondiale. Trebuie să ANTICIPĂM (s.n.) amenințările din zona India-Pacific, colaborând cu aliați precum Japonia sau Australia pentru a garanta apărarea Pacificului.”

Truss nu a deslușit dacă „anticiparea amenințărilor” conferă NATO și dreptul la „lovituri preventive”, conformdoctrinei apărării preventive apărute după 11 septembrie 2001.

Însă garanțiile de securitate militară globală nu sunt suficiente, crede oficialul britanic. După modelul NATO, care să își asume rolul de Jandarm Global, este nevoie și de o Poliție Economică Mondială.

citeste mai mult: https://www.activenews.ro/opinii/Apocalipsa-Nucleara-ar-crea-terenul-perfect-pentru-Noua-Ordine-Mondiala-174071

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: