DEVOTIONALE

Sali Sabri: S-a scumpit traiul în România ne spun statisticile

  1. Io-l înțeleg pe domnul Iohannis. El este atât de afectat de moartea celor arși că a vrut să plângă în ascuns. Și președinții plâng atunci când nu-i vede nimeni. S-a gândit, s-a răsucit și-n cele din urmă a mers la Păltiniș să-și verse lacrimile de crocodil. Era să scriu „lacrimile de reptilian”.
  2. Bebelușul în vârstă de o lună și jumătate din Suceava care a ajuns în stare gravă la spital după ce preotul l-a scufundat complet în apă în timpul slujbei de botez a murit. Și preoții mai greșesc. E preot, nu-i sfânt. Dumnezeu să-l ierte!
  3. S-a scumpit traiul în România ne spun statisticile. Să se scumpească, nu-i niciun bai. Vorba aia, au crescut și salariile cu 40 de ron. Și la Medgidia s-a scumpit gunoiul. Gunoiaele sunt scumpe pentru că le așezăm în locuri luxoase. Ne-am trimis deșeurile societății în parlament, pe la primării, la consiliile județene. Gunoi să fie că știe românul ce are de făcut.
  4. Am fost azi la o instituție publică pentru o hârtie. Am văzut cum funcționarii funcționau după bunul plac. Nu conta cine-i la rând, conta cine cu cine se cunoaște. Am răbdat fără să scot o vorbă. Mă felicit.
  5. Fug la biserică să urc cartofii în pod. Le-am spus fraților să avem grijă de cartofii pe care i-am primit ieri pentru că viața e scumpă, Iohannis plânge la Păltiniș, preoții greșesc și ei iar gunoaiele sunt scumpe.

Articol scris de Sali Sabri

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: