DEVOTIONALEEDITORIALE

Este ceasul să vă treziţi în sfârşit din somn

Vreau să știți ceva. Fiecare dintre noi avem o lucrare de făcut în această lume, ca mădulare în Trupul Lui Isus Hristos. Nimeni nu poate face nimic decât dacă este chemat la o slujbă. Slujba de străjer. „Şi, dacă trâmbiţa dă un sunet încurcat, cine se va pregăti de luptă?”(1Corinteni. 14/8).

Mesajul care ne este încredințat este acesta: „Şi aceasta cu atât mai mult, cu cât ştiţi în ce împrejurări ne aflăm: este ceasul să vă treziţi în sfârşit din somn; căci acum mântuirea este mai aproape de noi decât atunci când am crezut.”(Romani. 13/11)

„Căci, dacă Cuvântul vestit prin îngeri s-a dovedit nezguduit şi dacă orice abatere şi orice neascultare şi-a primit o dreaptă răsplătire, cum vom scăpa noi, dacă stăm nepăsători faţă de o mântuire aşa de mare, care, după ce a fost vestită întâi de Domnul, ne-a fost adeverită de cei ce au auzit-o”?(Evrei 2/2-3).

În vremurile pe care le trăim se va „întâmpla” ceva deosebit: O MARE ÎNȘELĂTORIE! „Isus le-a zis: „Băgaţi de seamă să nu vă înşele cineva.”(Matei 24/4). Nimeni nu vorbește despre asta!

Toți oamenii vin la adunari/biserici și ascultă o predică, cântă, participă intr-un fel sau altul și apoi pleacă acasă fericiți pentru că și-au potolit setea de cunoaștere sau nevoia de părtășie. Și-au liniștit conștiința convinși că sunt pe Calea Vieții.

Astfel de oameni vor avea multe pierderi în viitorul apropiat pentru că n-au înțeles „sunetul trâmbiţei”.”Fiindcă tu ne aduci ceva ciudat la auz.”(Faptele apostolilor 17/20)

Ce este ciudat? De ce se miră credinciosul prin adunare/bisericu? „Nu te mira că ţi-am zis: „Trebuie să vă naşteţi din nou.”(Ioan 3/7)!

Citeste mai mult: https://afirmativ.wordpress.com/2022/12/03/este-ceasul-sa-va-treziti-in-sfarsit-din-somn/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: