DEVOTIONALE

Musulmanii îl întâlnesc pe Iisus lângă fostul complex terorist

La câțiva ani după ce a ajutat la organizarea atacurilor teroriste din 11 septembrie, violența a ajuns la Osama Bin Laden în Abbottabad, Pakistan. Complexul său a fost atacat de armata SUA și a fost ucis.

Dar la începutul acestui an, partenerii Mission Cry s- au dus la Abbottabad dintr-un motiv foarte diferit: împărtășirea poveștii lui Isus. Au dat 2.000 de Biblii persoanelor care locuiau în 500 de case din jurul fostului complex Bin Laden.

Jason Woolford spune: „Avem 100 de musulmani în afara complexului care și-au dat viața Domnului Isus
Mulți dintre acești oameni nu au reușit niciodată să dețină un Coran, așa că primirea unei Biblii a fost o experiență specială, spune Woolford.

Susținerea bisericilor casei
Partenerii Mission Cry au slujit, de asemenea, de-a lungul graniței cu Afganistanul și Pakistanul. Woolford spune: „Unele dintre bisericile subterane care se află în acea zonă nu au capacitatea de a avea Biblii pentru oamenii lor, pentru frații și surorile noastre. Așa că am reușit să îi încurajăm și să le aducem Cuvântul lui Dumnezeu în timp ce au avut o biserică acasă sau întâlniri secrete. Mai ales lângă granițe, în Chaman și Quetta. ”
Lăudați-L pe Dumnezeu pentru lucrarea Sa din Abbottabad.
anunta http://www.mnnonline.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: