DEVOTIONALEDEVOTIONALE VIDEO

Richard Wurmbrand: „Un băieţel de doisprezece ani a fost întrebat ce voia să devină. „Misionar în Africa”,răspunse el. „De Ce?”

„Un băieţel de doisprezece ani a fost întrebat ce voia să devină. „Misionar în Africa”,răspunse el. „De Ce?” „Pentru că atunci voi putea să vînez lei.” Mulţi dintre noi avem aceeaşi mentalitate. Dorim să devenim buni creştini. De ce? Pentru a avea o parte mai bună în cer. Adevărata raţiune pentru a fi buni creştini este să putem fi în stare să purtăm o parte mai grea din crucea lui Hristos.

Omul născut din nou doreşte să fie un mai bun creştin pentru ca în viitor, cînd va trece prin dureri, prima lui întrebare să nu fie: „Cum pot să scap?” ci: „Cum aş putea fi folositor Împărăţiei lui Dumnezeu în această nouă situaţie?” Suferinţele noastre nu sînt întîmplătoare. Ele ne sînt dinainte pregătite de un Dumnezeu iubitor. Corabia apostolilor trecea printr-o furtună (Matei 8:23-27). Domnul voia să-i înveţe cum să facă faţă unei furtuni. Aveau să întîmpine multe.

Dacă vei fi în pericol să te scufunzi, El se va trezi la timp. Pînă atunci, suferă în tăcere lucrează şi luptă vitejeşte. De asta ai fost chemat să fii creştin, nu doar ca să te bucuri de cer. Misionarii nu sînt trimişi în Africa pentru a se bucura de vînătoarea de lei.” „Daca voieşte cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine.” (Matei 16:24)

Richard & Sabina Wurmbrand

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: