DEVOTIONALE

Nelu Filip: NEPRIHĂNIREA ÎNALȚĂ UN POPOR, DAR PĂCATUL ESTE RUȘINEA POPOARELOR

Sunt crescut la țară și acolo am învățat bunul simț. L-am învățat de la oameni care nu aveau multă carte, dar care știau ce este de lăudat și ce este de rușinat. Acolo am învățat că prin hainele pe care le porți, arăți cât de mult îi respecți pe cei între care te afli la un moment dat.

În această seară, știrile zilei mi-au pus înainte imagini care m-au cutremurat. Mii de tineri au participat astăzi la București la așa numitul Marș pentru diversitate, nu arătând respect pentru cei din jur, ci sfidând cel mai elementar bun simț. Mai mult dezbrăcați decât îmbrăcați, își etalau formele trupești într-un mod absolut rușinos. De fapt postul de televiziune care difuza aceste imagini a și averizat că ele te pot afecta emoțional prin conținutul lor.

Mă întreb, oare ce este de lăudat în aceste dezbrăcăciuni, și care este motivul de mândrie al mărșăluitorilor diversității? Oare de ce trebuie să ne pună înainte imagini care sunt indecente până și în dormitor? Oare de ce suntem datori noi și copiii noștri să asistăm pe străzile patriei la lucruri și imagini care nu numai că nu ne interesează, dar chiar ne fac să plecăm capul rușinați de ceea ce vedem?

Realitatea este că biata noastră țară, a întors spatele lui Dumnezeu…
Poporul român, care și-a căpătat libertatea de comunism îngenunchiat înaintea lui Dumnezeu pe străzile Timișoarei, l-a uitat prea repede pe dătătorul libertății și prima libertate clamată cu glas tare a fost libertatea de a ucide pruncii în pântecele mamelor lor.
Și atunci, Dumnezeu i-a lăsat în voia pornirii lor…, dar vai, poporul acesta, lăsat în voia lui, se duce cu prea mare viteză pe toboganul autodistrugerii și pieirii.

Marșul diversității nu poate fi înțeles altfel decât a fi un triumf al păcatului pe străzile României.

Dar iată ce are Dumnezeu de spus: „Neprihănirea înalță pe un popor, dar păcatul este rușinea popoarelor.” (Proverbe 14:34)

Nelu Filip

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: