DEVOTIONALE

Temperatură în creștere

Trăim o vară în care termoplonjon-ul este invidios de concurența ce i se face. De fapt trăim într-o lume care fierbe – la propriu și la figurat. Coloane de mașini de pompieri călătoresc dintr-o țară în alta, pentru că efectivele locului nu mai pot face față incendiilor (apropo, se pare că românii noștri au dat dovadă de o mobilizare exemplară și profesionalism demn de urmat). Dincolo de acest aspect există această discuție, tot mai contradictorie, asupra vaccinului, certificatelor digitale, călătorii condiționate care ridică tot mai mult temperatura între oameni și națiuni. Temperatura crește și pentru că se alimentează tot mai mult o cantitate tot mai mare de neîncredere prin dezinformare, informații și calcule care ridică tot mai multe semne de întrebare și unele care chiar frizează logica.
În cele din urmă, lumea noastră fierbe pentru că este tot mai dificil să desconsideri ceea ce Biblia are de spus despre subiect. Tot mai mult lucrurile iau conturul descrierilor biblice și asta în sine este un factor care-i enervează și-i întărâtă pe cei care spun despre această Carte că ar fi învechită și medievală. Îi enervează faptul că Biblia are dreptate, atât de mult încât nu realizează că de multe ori nu sunt altceva decât instrumente. Îi enervează pentru că lumea aceasta are la bază alte valori, total contradictorii cu ceea ce spune Biblia. Și astfel, temperatura crește.
Temperatura crește între oameni și popoare. Unii cred ceva, alții altceva, iar această fricțiune creează tensiune. Încă mai avem răbdare unii cu alții, dar la un moment dat această răbdare se va termina. Pentru mulți răbdarea s-a încheiat de fapt, dar încă nu a luat amploare fenomenul. Citeste mai mult

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: