DEVOTIONALE

Motivația e ca un sărut pe buze – de Nicolae.Geantă

Astăzi, cum am intrat în școală o profă de română, ridică privirea și întreabă: “Domnu’ Geantă, nu ați sughițat sâmbătă deloc?” Ii spun că nu-mi amintesc. „De ce?”, „Pentru că fata mea când a văzut cărțile de la dumneavoastră a strigat: `Wow, devoționaleeee!` Și s-a apucat și le-a citit imediat. Toată ziua a citit!” Da, oamenii, tineri ori în vârstă au nevoie de lucruri motivaționale!

 De cărți din textul cărora să iasă mâini care-i ridică, îi împing de la spate sau le șterg lacrimi și dureri. Din nefericire, media, dar și maldărele de cărți de pe piață le oferă mai mult critici, sudalme, răzbunări etc. De aceea apar frustrări! Iar oamenii devin mai singuri, mai închiși, mai nesociabili. Iar în plus, mare atenție vă rog: cine nu se apropie sa-L cunoască pe Isus se va apropia și îl va cunoaște pe Antihrist! Da, da, căci a treia cale nu există!

Motivați oamenii! Prin scrieri, prin vorbe, prin acțiuni! Motivându-i pe ei veți avea mai puțin de luptat dumneavoastră! Rostiți cuvinte pline de farmec! Motivația e ca un sărut pe buze! Sărutul e dovada iubirii. 

Nicolae.Geantă

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: