A PLECAT LA DOMNULStiri

Rodica Mitulescu a plecat la Domnul!, a fost cunoscută în Timișoara ca o deschizătoare de drum pentru lucrarea cu copiii din mediul penticostal

Rodica Mitulescu a fost cunoscută în Timișoara ca o deschizătoare de drum pentru lucrarea cu copiii din mediul penticostal. Încă de la începutul anilor 80, în anexa din spatele Bisericii Penticostale nr. 2 de pe str. Romulus nr. 54, împreună cu Emil Radița aduna copiii spre a pune în sufletele lor Cuvântul care conduce la mântuire. Copiii aceea sunt acum părinți, unii cu părul cărunt, dar Cuvântul primit atunci nu i-a lăsat nepăsători în fața Evangheliei.
Undeva pe la mijlocul anilor 80, în balconul copiilor de la biserica cea veche, în mod providențial, Rodica m-a chemat să mă alătur celor care slujeau deja copiilor. Am fost nespus de fericit să văd că cineva are încredere că voi putea să fiu și eu folositor lucrării lui Dumnezeu, dar mai mult, a fost o schimbare de direcție pentru mine, înțelegând că cel care mă cheamă la slujire este de fapt Domnul.
După construirea Bisericii Elim în 1988 am slujit împreună cu Rodica în Biserica Elim, la aceeași grupă de copii pentru o vreme. Pasiunea ei pentru lucrarea cu copiii era absolut uimitoare. Copiii aceia, mari acum, aproape bătrâni, sunt purtători ai amprentei binecuvântate pe care școala duminicală a lăsat-o asupra lor.
După Revoluție, Dumnezeu a vrut ca Rodica să fie parte din echipa Școlii Biblice Cristos pentru Romania, care de asemenea și-a pus amprenta binecuvântată asupra a sute de tineri.
După 1 august 2021, hotărârea lui Dumnezeu a fost ca Rodica să fie parte din echipa cerească a celor care veșnic îl vor onora pe El și se vor bucura veșnic în sfânta sa prezență.

NELU FILIP

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: