A PLECAT LA DOMNULEDITORIALE

Uciderea Pastorului – act izolat sau fenomen?

Articol postat de Pastorul Cristian Ionescu pe blogul personal.

Am evitat subiectul în ultimele zile, având în vedere și din respect pentru imensa durere și pierdere experimentată de familie, comunitate și, în general – sau așa ar fi trebuit -, de întreaga țară. Crima odioasă care a curmat prematur cele două vieți ne afectează pe toți pentru că este o nouă decădere a spiritului național și uman în mai josul profanării a ceea ce până nu demult reprezenta ceva sacru. Să te atingi de fețe bisericești și de copii, de banii Domnului, iată ceva de care altădată nu erau în stare nici cei mai ordinari mișei ai societății. Zic, din nou, până nu demult.

NNNvvNu sunt cunoscute, încă, împrejurările, motivația ucigașilor și nici toate detaliile acestei crime, dar nu contează! Nu există circumstanțe atenuante pentru făptaș(i), că au știut sau nu cu cine aveau de-a face! Simpatia noastră merge în întregime la victime și familia acestora. Din câte știm în acest moment, singura vină a lor a fost că doreau să-și ajute semenii și să Îl slujească pe Dumnezeu!

Totuși, ar fi iresponsabil să nu tragem câteva învățăminte din această istorie tragică.

Citeste tot articolul pe popaspentrusuflet.wordpress.com

Pe Crestin Total – www.crestintotal.ro au aparut mai multe articole despre pastorul bistriţean ucis cu sânge rece, împreună cu fiul său. CLICK AICI

totul1totul1

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Este o varianta ca nu cunosteau cine era. Daca Banca de unde a retras pastorul banii ar fi avut camere de luat vederi, probabil ca s-art cunoaste faptasul. Pentru ca, exista indivizi care se plimba prin localul bancii si urmaresc cine scoate bani mai multi. Asa s-ar putea cunoaste faptasii. Intr-o varianta. In acest caz se poate ca asasinii sa nu stie cine era de fapt cel asasinat. Poate fi si varianta ca un salariat al bancii sa fi informat pe niste infractori de scoaterea unei sume mari de bani. Raman la convingerea ca asasinii, pentru ca banuiesc ca au fost mai multi, nu erau etnici romani. In contextul conflicului maghiaro-roman inclin sa cred ca asasinii erau maghiari si ca banii au fost un pretext, cauza fiind ca niste romani se duc in fieful maghiar din Satu Mare sa faca ordine si acest lucru i-a enervat la culme. Teorii, teorii. Asteptam ca politia sa faca lumina.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: