ANUNTURIARTICOLUL ZILEIStiri

Concurs Peniel – iD Fotografic

concurs-ID-fotografii

  • Inscriere:

Propune o imagine care din punctul tau de vedere exprima cel mai bine titlul si motto-ul Conferintei nationale Peniel de anul acesta:iD – IDENTITATE – “ Cristos în voi, speranța gloriei.” Coloseni 1:27

Toate imaginile trebuie sa va apartina. 
Vor fi verificate individual, intr-un motor de cautare de imagini.
Imaginile care se dovedesc a fi luate din surse nespecificate vor fi scoase din concurs.

Imaginea trebuie trimisa intr-un mesaj privat pe pagina noastra de facebook: facebook.com/peniel.ro, sau pe adresa de e-mail alexandra.giula@peniel.ro, pana la data limita de 7 aprilie.

De acolo, va fi introdusa de catre administratori (dupa aplicarea peste imagine a insemnelor de identitate Peniel (logo+passepartout specificare concurs) intr-un album cu numele acestui concurs “iD Fotografic” unde puteti comenta si da like-uri fotografiilor. Inscrierile se pot face pana pe data de 7 aprilie.

--

Concursul se va incheia la 10 aprilie, data la care vom anunta finalistii.

Jurizare:

  1. Etapa 1: 7-10 aprilieIn albumul dedicat acestui concurs, intre 7 si 10 aprilie, ora 15.00, se va stabili topul celor mai populare imagini. Fiecare comentariu valoreaza 2 puncte, fiecare share valoreaza 3 puncte. In functie de aprecierile voastre, intrarile cu cel mai mare numar de puncte vor ajunge in top 3.
  1. Etapa 2: 10 aprilie.Locurile 2 si 3, se stabilesc de catre fanii paginii Peniel Romania, si de toti aceia care iau parte la vot. Si se anunta de catre echipa Peniel, pe pagina noastra de facebook si pe site.Pentru a putea vota nu este necesar sa fiti fanul paginii noastre, dar apreciem orice like nou. :)
  1. Etapa 3: 10 aprilie Locul castigator se va stabili de catre echipa Peniel din topul celor 3 finalisti. Anuntul va fi facut pe pagina noastra de facebook si pe site.

Premii:

--

Locul 3: un CD Peniel band
Locul 2: Intrare gratuita la conferinta pentru o persoana + un CD Peniel Band
Locul 1: Intrare gratuita la conferinta pentru doua persoane + un CD Peniel Band

Premiile se vor ridica in prima zi a conferintei, in timpul inscrierilor, de la coordonatoarea departamentului receptie.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: