DEVOTIONALE

Devoțional | Sursa puterii tale

Permite-I lui Dumnezeu să fie Sursa puterii tale.

Domnul este tăria mea şi temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu: pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu: pe El Îl voi preamări. (Exod 15:2)

Trebuie să fim ca Moise și ca israeliții, despre care citim în versetul de astăzi. Vreau să subliniez faptul că Dumnezeu nu numai că le-a dat putere (vedem asta în tot Vechiul Testament), dar El Însuși era puterea lor. 1 Samuel 15:29 se referă la Dumnezeu ca „tăria lui Israel”. A existat un moment în care israeliții știau că Dumnezeu era puterea lor, dar ulterior au uitat. Când au uitat acest adevăr extrem de important, au început să se clatine și să eșueze ca națiune, iar viața lor ca indivizi a început să se îndrepte spre distrugere. Când s-au întors la Dumnezeu și L-au recunoscut ca fiind puterea lor, lucrurile s-au schimbat în favoarea lor.

Chiar dacă știi că Dumnezeu este puterea ta, tu trebuie să primești acest adevăr prin credință. În fiecare zi Îi spun lui Dumnezeu că nu pot face nimic fără El și că mă sprijin complet pe El, pentru a mă ajuta și a mă întări. El ne întărește prin cuvinte de încurajare sau dându-ne direcție atunci când avem nevoie de ea. El ne întărește oferindu-ne înțelepciune și descoperindu-ne ceea ce se află în inima noastră. De asemenea, ne întărește fizic, oferindu-ne energie supranaturală atunci când suntem obosiți și ne dă putere să gestionăm situațiile mai grele și relațiile cu oamenii mai dificili.

Citeste mai mult

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: