DEVOTIONALE

Devoțional | Credință și favoare

Când Dave și cu mine am simțit că Dumnezeu ne cheamă să începem lucrarea în televiziune, am început să facem pași prin credință în acea direcție. Nu puteam face această lucrare fără bani, așa că primul lucru pe care l-am făcut a fost să le scriem oamenilor de la care aveam adrese de e-mail, cerându-le prietenilor și partenerilor din lucrare să ne sprijine financiar pentru a începe o lucrare în televiziune. Am simțit că Dumnezeu ne-a vorbit cu privire la o anumită sumă de bani cu care ar trebui să începem și exact acea sumă am și primit-o.

Am făcut apoi un alt pas; aveam nevoie de un producător și Dumnezeu ni l-a dat. Un bărbat aplicase pentru un post de producător de televiziune cu trei luni înainte ca Dumnezeu să ne fi vorbit cu privire la programul de televiziune. Din moment ce nu eram implicați atunci în televiziune i-am spus că nu avem nevoie de serviciile sale. Când a sosit timpul, ne-am amintit de acel om și ne-am dat seama că Dumnezeu ne-a împlinit nevoia înainte ca noi să știm că avem una.

Următorul pas pe care l-am făcut a fost să cumpărăm spațiu de difuzare la câteva stații, o dată pe săptămână. Întrucât programele s-au autosusținut și am văzut roade bune în urma lor, am cumpărat mai mult spațiu de difuzare. În cele din urmă, am ajuns să avem un program zilnic, care se difuzează în multe locuri din întreaga lume și care ne rugăm să ajute milioane de oameni.

Citeste mai mult https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/16829-devotional-credinta-si-favoare?fbclid=IwAR2WSMjLEj1GP426d5jL1lIlYqoFJtRO4cU9VnR5zAxKCPgCvhj-AoK1Z8I

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: