ComunicateStiri

Investirea în slujba de Pastor a fratelui Onisim Botezatu

Biserica „Betleem” Arad s-a deschis în anul 2019, cu câteva familii care au avut viziunea și îndemnul din partea lui Dumnezeu de a evangheliza singurul cartier din municipiu care nu avea biserică penticostală. În prezent, biserica numără peste 100 de membri adulți, 50 de copii și aparținători.

În anul 2020, biserica a avut prima investire în slujire, în slujba de diacon a fraților Samuel Sîngeorzan și a fratelui Florin Gligor, (reconfirmare).

Prin harul lui Dumnezeu, în data de 30.05.2021 a fost investit în slujba de pastor fratele Onisim Botezatu. Fratele Onisim va sluji în cele două biserici plantate împreună cu echipa de slujire: Biserica „MUNTELE SIONULUI”, comuna Ghioroc și Biserica „BETLEEM” Arad.

La minunata sărbătoare au participat reprezentanți ai Cultului Penticostal: fratele pastor Liviu Axinte (președinte al Comunității de Nord, Moldova și Bucovina și membru al Comitetului Executiv), fratele Dănuț Crișan (din partea Comunității Regionale Arad) și pastorul coordonator, fratele David Mărgăian.

Dumnezeu să binecuvânteze lucrarea Sa, care va propăși în mâinile robilor Săi. Să-i împuternicească prin plinătatea Duhului Sfânt, prin înțelepciune, eficiență, discernământ și darul cârmuirii.

--

Conducerea Bisericii BETLEEM. Onisim Botezatu

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: