DEVOTIONALE

Devoțional | Așteaptă pacea

Așteaptă întotdeauna până când pacea îți umple sufletul ca să faci ceea ce crezi că ți-a spus Dumnezeu.

Eu voi asculta ce vorbește Dumnezeu, Domnul, căci El promite pacea poporului Său și credincioșilor Săi. (Psalmul 85:8)

Când Dumnezeu vorbește, El ne oferă un sentiment profund de pace interioară pentru a confirma că mesajul pe care l-am auzit este cu adevărat de la El. Chiar dacă El vorbește pentru a ne mustra, Duhul adevărului ne liniștește sufletul.

Când dușmanul nostru, înșelătorul, ne vorbește, el nu ne poate da pace. Când încercăm să rezolvăm lucrurile cu mintea noastră, nu putem obține pace, deoarece „umblarea după lucrurile firii pământești este moarte , dar umblarea după lucrurile Duhului este viață și pace.” (Romani 8:6)

Ori de câte ori crezi că auzi vocea lui Dumnezeu sau iei o decizie bazată pe ceva ce crezi că a spus El, folosește scala păcii. Dacă pacea nu își poate păstra greutatea în raport cu călăuzirea pe care ai primit-o, atunci nu continua. Nu trebuie să explici altora de ce nu ai pace în acest sens; poate nici nu știi de ce. Poți spune pur și simplu: „Nu am pace în acest moment, de aceea nu este înțelept pentru mine să merg mai departe.”

sursa: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14583-devotional-asteapta-pacea?fbclid=IwAR16Ulod4DfcIVroxs_Xk2k6cv2wvgmQvfe4cf9_18mlSQZ3C4UKrAJ0ysU

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: