EDITORIALE

Luigi Mitoi: Nelu Purcea a plecat în veșnicie!

Va multumesc cu multa recunostinta celor care v-ati rugat pentru vindecarea fratelui Nelu Purcea, cuscrul meu. Dumnezeu a avut un alt plan cu el si astazi de dimineata l-a chemat acasa la varsta de 71 de ani. A fost un om special al lui Dumnezeu, a iubit cu multa pasiune Cartea si Casa lui Dumnezeu. A fost un familist devotat, sot, tata, bunic si strabunic plin de dragoste.

Pentru mine a fost un prieten scump, un tovaras de slujba si un minunat sfetnic. Desi familia noastra largita a pierdut un patriarh, ii multumim lui Dumnezeu pentru anii in care l-am avut cu noi. Astazi, el este la Domnul pe care l-a iubit si l-a slujit cu dedicare si responsabilitate.

Ne rugam lui Dumnezeu, Tatal nostru sa mangaie si sa incurajeze pe sora Neli, cuscra noastra si pe cei patru copii ai lor, impreuna cu familiile lor. La revedere scump om al lui Dumnezeu, du-te in pace, rasplata slujirii tale te asteapta! „Ferice de acum încolo de morţii care mor în Domnul!” „Da”, zice Duhul, „ei se vor odihni de ostenelile lor, căci faptele lor îi urmează!” (Apocalipsa 14:13)

https://www.facebook.com/luigicarmenmitoi

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: