Reclame
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: De ce au nevoile femeile de 8 martie și în orice zi?!

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


Femeile au nevoie de siguranța că cel care îi aduce astăzi flori și îi face declarații mirobolante îi va oferi și siguranța unei vieți liniște, o iubire sigură, că va știi întotdeauna unde îi este cuibul și nu va zbura și pe la altele.

Femeile au nevoie de încrederea că el nu va urla la ea atunci când îl va anunța că din rodul iubirii s-a lipit un prunc, să nu primească amenințări și să ceară moartea pruncului, forțând-o să își condamne copilul la moarte. Aveam o vecină care iarna a fost dată afară din casă desculță pentru că și-a permis să-i spună soțului că e însărcinată și că dorește să-l păstreze.

Femeia are nevoie să nu ridici mâna la ea, să nu o înjosești, să nu o consideri un rob în casă, să nu o exploatezi ca pe un sclav pe plantația de bumbac, să nu o ameninți cu divorțul la fiecare ceartă, să nu o disprețuiești pentru că frumusețea ei trupească se trece, să nu o ignori când îți vorbește… Fiind astfel vei fi cel mai mare cadou pentru ea, degeaba poarta Armani și se dă cu Chanel dacă tu ești pentru ea o ciumă care-i macină sufletul.

Dragi femei, nu vă uitați la parfumuri, ursuleți, truse de machiaj și la restaurantele în care sunteți duse, dacă el dă cu tine de pământ la primul conflict, fugi mânâncând pământul și nu te mai uita înapoi. Uitându-te înapoi vei avea soarta soției lui Lot, care a încremenit transformându-se în stâlp de sare. Vei fi prizonieră, “topindu-te” zilnic sub ploaia cuvintelor, înjosirilor si a violenței unui om de nimic.

Altfel vei fi ca doamna care m-a sunat să-mi spună că nu mai are nevoie de ajutor pentru că s-a întors la iubitul care i-a adus un ursuleț mare cât ea, la iubitul care a vrut să-i rupă mâna în fața blocului în fața tuturor vecinilor. Și care a trântit-o la pământ pe trotuarul ud și a ținut-o acolo cu piciorul pe grumaz până am salvat-o noi, câțiva bărbați.

Dragi femei, să nu vă molipsiți niciodată cu “sindromul femeii bătute”, care crede că nu merită mai mult, că nu va găsi mai bun și că toți bărbații sunt niște nemernici. Iubiți sufletele curate mai mult decât banii, cadourile și mașinile scumpe…

Dar mai presus de orice, iubiți-l pe Dumnezeu, El cunoaște toate inimile, El va pregăti pentru voi ce-i mai bun…

https://toniberbece.ro/de-ce-au-nevoile-femeile-de-8-martie-si-in-orice-zi/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23487 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: