EDITORIALE

Devoțional | Mărturisește-ți greșelile oamenilor în care ai încredere

Fiindcă nu este nimic acoperit, care nu va fi descoperit, nimic tăinuit, care nu va fi cunoscut şi nu va veni la lumină. – Luca 8:17

Majoritatea oamenilor nu se simt confortabil să vorbească despre greșelile și slăbiciunile lor. De ce nu vrem să expunem acele lucruri? Deoarece ne este teamă de ceea ce vor gândi oamenii. Ne este teamă de a nu fi respinși, înțeleși greșit, mai puțin iubiți de cei dragi nouă sau de faptul că își vor schimba părerea despre noi dacă vor afla totul.

Însă, pentru a fi sănătoși emoțional este important să ne mărturisim greșelile. Biblia spune că toate lucruile ascunse vor fi în final scoase la lumină, așa că, astăzi ar trebui să împărtășim durerile și slăbiciunile noastre oamenilor de încredere.

Când mi-am făcut curaj să împărtășesc cu câteva persoane despre abuzul din trecutul meu, emoțional mi-a fost incredibil de dificil. Acum, când vorbesc despre trecutul meu, este ca și când vorbesc despre problemele altei persoane. Procesul mărturisirii durerii și slăbiciunii din trecut a adus în viața mea vindecare și restaurare.

Roagă-te și cere-I lui Dumnezeu să îți arate în cine poți avea încredere, iar apoi dedică-te unei relații deschise și sincere cu acea persoană. Pe măsură ce veți comunica și împărtăși experiențele unii cu alții, împreună, veți experimenta vindecarea lui Dumnezeu.

CITESTE MAI MULT: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13950-devotional-marturiseste-ti-greselile-oamenilor-in-care-ai-incredere?fbclid=IwAR3ArPzb261-2eta1RcJ4wfrTwcN2Rymgzn2DC1SOUIB0VuFEAvbu1RVewI

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: