Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Implinindu-ti cel mai inalt scop


„Dar scoală-te şi stai în picioare, căci M-am arătat ţie ca să te pun slujitor şi martor atât al lucrurilor pe care le-ai văzut, cât şi al lucrurilor pe care Mă vei vedea făcându-le” (Faptele Apostolilor 26:16).

„Pavel, chemat să fie apostol al lui Isus Hristos, prin voia lui Dumnezeu, şi fratele Sosten, către Biserica lui Dumnezeu care este în Corint, către cei ce au fost sfinţiţi în Hristos Isus, chemaţi să fie sfinţi, şi către toţi cei ce cheamă în vreun loc Numele lui Isus Hristos, Domnul lor şi al nostru” (1 Corinteni 1:1-2).

Aceste două versete exemplifică marele scop pe care l-a avut Dumnezeu pentru Pavel, când i s-a arătat pentru prima oară pe drumul spre Damasc. Primul lucru pe care îl face Isus atunci când urmează să ne schimbe viața este să ni Se reveleze. Poate că nu în formă fizică, dar El începe sa facă toate lucrurile diferite pentru noi în această lume și să ne schimbe viața cu totul. După ce ne spune să „ne sculăm și să stăm în picioare”, El începe să ne dezvăluie noul Său scop pentru viețile noastre.

Există o perioadă de timp în care ni se îngăduie să existăm pe Pământ (vezi Evrei 9:27), dar nu suntem mântuiți doar pentru a ajunge în cer când vom muri. Nu, ci Dumnezeu are un scop pentru fiecare dintre noi! Isus i-a dat lui Pavel un scop specific pentru viața sa și vedem în Faptele Apostolilor 26:16 că el trebuia să fie „slujitor și  martor.”

Ca și creștin, ești chemat să slujești și să fii martor al lui Isus Hristos celor din jurul tău. Ce a făcut Dumnezeu pentru tine? Ce L-ai văzut pe Dumnezeu făcând pentru alții?

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9779-devotional-implinindu-ti-cel-mai-inalt-scop?fbclid=IwAR1EGWCEmuXAusTXO-dW1Q3rNLCenf7FuBVZQ-qhHe0seiGATW2on0wiWvA#ixzz5YmcmnAvc
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22923 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: