EDITORIALE

Devoțional | Cele mai bune trei arme ale tale

Măcar că trăim în firea pământească, totuşi nu ne luptăm călăuziţi de firea pământească. – 2 Corinteni 10:3

Printr-o atentă și vicleană strategie, Satana încearcă să ducă un război împotriva ta și să te țină captiv al unei gândiri a înfângerii. Dumnezeu însă, ți-a dat arme spirituale pe care să le folosești împotriva lui. Iată trei arme spirituale importante pe care le poți folosi în lupta cu inamicul:

  1. Cuvântul lui Dumnezeu: primit prin intermediul predicilor, a învățăturii, a cititului sau studiului personal. Continuă să te adâncești în Cuvânt, până când devine revelație dată prin inspirația Duhului Sfânt.

  2. Lauda: Aceasta îl înfrânge pe diavol mai rapid și mai eficient decât orice alt plan de luptă. Trebuie însă să fie o laudă pură, din inimă, nu doar un ritual religios de pe vârful buzelor.

  3. Rugăciunea: este modul de comunicare cu Dumnezeu, cererea de ajutor sau a sta de vorbă cu El despre orice este în inima ta. Include și a fi tăcut în prezența Lui, ascultând cum vorbește inimii tale. Pentru a avea o viață de rugăciune eficace, e nevoie să dezvolți o relație personală, intimă, cu Tatăl. Să știi că El te iubește și că dorește să te ajute.

Este un război în derulare, dar Dumnezeu luptă alături de tine și ți-a dat armele de care ai nevoie. Folosește-le și pune-l pe Satana pe fugă!

Rugăciune

Doamne, îți mulțumesc așa de mult că mi-ai dat armele spirituale de care am nevoie să lupt împotriva inamicului. Cu ajutorul Tău, știu că astăzi voi câștiga lupta!

Material tradus și adaptat  cu permisiune din cartea Promises for everyday life (J.M.)

https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/12964-devotional-cele-mai-bune-trei-arme-ale-tale?fbclid=IwAR1qqxfTtsOd6Wjh7p_Hgi9kynnuaTnlKHaS7fHCR_zkL1KPQB0TdJj3XGI

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: