EDITORIALE

Să fim informați: Black Lives Matter, o organizație marxistă

Puțini dintre noi au auzit de Black Lives Matter / BLM până anul acesta. Organizația a primit onoruri peste tot, inclusiv în vârful piramidei politice. Democrații americani au pozat îngenunchiați parcă cerându-și iertare că au discriminat ori persecutat persoanele de culoare. Un moment de tăcere a fost ținut și în Parlamentul European, iar o rezoluție a PE glorifică BLM și principiile ei.
Puțini dintre noi știm că BLM e o organizație anti-valori, marxistă, infiltrată de mișcarea LGBT. E o organizație pro-avort și ostilă creștinilor și valorilor noastre.
Vă ofer un interviu privind acest subiect peste care am dat săptămâna trecută: Larry Taunton pulls back the curtain on the anti-Americanism fueling the Marxist movement by Family Research Council – https://soundcloud.com/family-research-council/larry-taunton-1
Pastorii de culoare din America sunt îngrijorați mai mult de influența BLM în rândul tinerilor de culoare decât de rasismul în sine. Peste noapte și-au dat seama, cu îngrijorare, că mulți din tinerii care duminica dimineața stau pe băncile mega-bisericilor de culoare ale Americii, au devenit, în timp scurt, radicalizați sub influența BLM.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: