EDITORIALE

Video: Laura Bretan a ajuns în marea finală „America’s Got Talent“

Laura Bretan, copila cu voce de soprană care a câştigat cel de-al şaselea sezon „Românii au talent“, a ajuns şi în finala show-ului american şi nu oricum, ci datorită voturilor vedetelor din juriu, în frunte cu Simon Cowell.

Americanii au avut la dispoziţie 24 de ore pentru a vota momentele preferate, astfel încât primii trei concurenţi care au strâns cele mai multe voturi au fost automat trimişi în finala „America’s Got Talent“, un concurent a fost ales datorită voturilor online, iar juriului i-a revenit misiunea de a alege între Laura Bretan şi trio-ul muzical Edgar. Românca a primit trei voturi, de la Heidi Klum, Mel B şi Simon Cowell şi merge mai departe, în ultimul act al show-ului.

„Evident că sunt incredibil de tristă că unul dintre voi va părăsi competiţia, mi-au plăcut enorm ambele momente. Edgar sunteţi fantastici, sunt o mare fană a voastră, cum sunt şi a Laurei. O să îmi urmez instinctul şi o voi alege pe Laura“, a declarat Heidi Klum.

Mel B, cea care a trimis-o pe Laura Bretan de la audiţii direct în galele live, a mărturisit: „Este incredibil de dificilă această decizie. Laura, tu eşti butonul meu auriu, eşti atât de tânără şi ai o voce atât de puternică, o să rămân fidelă alegerii iniţiale şi aceea eşti tu.“

--

Citește mai mult http://m.adevarul.ro

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura