EDITORIALE

Devoțional | Caută să fii plăcut întâi lui Dumnezeu, nu oamenilor!

Caut eu oare, în clipa aceasta, să capăt bunăvoinţa oamenilor sau bunăvoinţa lui Dumnezeu? Sau caut să plac oamenilor? Dacă aş mai căuta să plac oamenilor, n-aş fi robul lui Hristos. –Galateni 1:10

Ești tu persoana pe care Dumnezeu a creat-o să fie sau trăiești ca „să placi oamenilor”? În concordanță cu acest verset, voia lui Dumnezeu pentru noi este de a-i fi plăcuți Lui și să fim ceea ce El dorește să fim.

Atunci când tu alegi să fii persoana pe care Dumnezeu a creat-o să fie – unică și diferită de oricine altcineva – te poți aștepta la anumite critici. Nu va fi întotdeauna ușor să te raportezi la ele, dar nu îți va plăcea de tine prea mult dacă vei merge împotriva propriilor tale convingeri.

Din cauza faptului că merg împreună cu mulțimea, deși înțeleg în inima lor că Dumnezeu are o altă cale pentru ei, este motivul pentru care unii oameni sunt falimentari.

Doresc să te încurajez să îndrăznești să fii așa cum te-a creat Dumnezeu să fii. Nu lăsa ca modul în care ți se răspunde sau ești tratat să stabilească valoarea ta. Îndrăznește să fii diferit și să faci față atitudinilor critice.

Adu-ți aminte că Dumnezeu te acceptă și te iubește. El te-a făcut așa cum ești, iar tu ai ceva special de oferit.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14160-devotional-cauta-sa-fii-placut-intai-lui-dumnezeu-nu-oamenilor?fbclid=IwAR3aSdVkRjDbJQAdxDKHIWD1WK2BBZScjR0oQCCa3-IVbpV6FCldOYmhjRE

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: