EDITORIALE

Nu-l mai jigni pe Dumnezeu!

Să nu iei în deșert Numele Domnului Dumnezeului tău, căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deșert Numele Lui. Exodul 20:7

Fă un exercițiu de imaginație: tu cum te-ai simți ca în fiecare zi cineva să-ți înjure copilul? Cum pățește ceva omul, să înjure lumina ochilor tăi și carne din carnea ta? Să îl blasteme, să își bată joc de el de dimineața până seara? Tu să auzi, ba mai mult, să vină vineri la tine și să îți zică: plătește-mi facturile, dă-mi de mâncare, du-mă cu mașina etc.

E dureros, nu? E tragic! Mai mult, să-l trimiți într-o zi pe fiul tău cu pâine, iar ei să îl omoare? Ce ai face? Apoi să continue să îți bată în poartă pentru pâine, că moare de foame.

Înțelegeți o fărâmă din ceea ce se trimite către cer zilnic. De dimineața până seara aude milioane de înjurături la adresa Majestății Sale și a Fiului Sau. Dacă nu poate înșuruba o piuliță, înjură mecanicul pe Hristos, dacă își dă cu ciocanul peste degete, înjură pe Dumnezeu, dacă îl bruschează cineva în trafic, înjură aceleași Nume, dacă a spart display-ul la smartphone înjură, dacă plouă înjură pe Dumnezeu și lucrurile sfinte. Ce credeți că e în inima lui Dumnezeu?

Stimați oameni, NU-L MAI JIGNIȚI PE DUMNEZEU!

Că apoi seara venim tot la El să ne dea de toate. Lumină, sănătate, apă, mâncare, pace, oxigen, Totul. Iar noi în loc de mulțumire trimitem spre cer înjurături. Oare nu ne este rușine? Ar trebui să ne fie!

A doua parte a poruncii din decalog arată rasplata: Domnul nu lasă nepedepsit pe cel ce ia în deșert Numele Domnului. Stimați oameni, nu vă jucați cu Dumnezeu! Vă ardeți! A lua în deșert Numele Domnului înseamnă a-l folosi în oricare alt context decât cel de rugăciune și adorare.

E prea bun cu noi! Ne iubește! Ne mânuiește! Dar, într-o zi va și pedepsi pe cel care Il batjocorește. Astăzi poți avea iertare! Sfințește-ți vorbirea și NU-L mai jigni pe Dumnezeu!

sursa: https://onisimbotezatu.wordpress.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: